El primer equip salva un punt després de flirtejar amb la victòria

El primer equip va salvar un punt aquest dissabte a l’Ateneu després d’un partit ajustadíssim contra el CV Barberà. L’equip del Vallès va remuntar un 2 a 0 en contra, amb els dos sets inicials dominats per l’equip de Manresa. Tot i això, els de groc vans aber donar la volta al matx i portar-lo al tie-break, per acabar decantant-lo cap al costat del Barberà. L’equip de Primera Divisió Nacional es troba en una situació crítica, però encara té en ment la salvació i amb molts partits per davant, el bon joc mostrat aquest cap de setmana demostra que la permanència és més que possible.

El primer equip femení es va caure de forma inesperada davant del Llars Mundet a domicili. L’equip local va guanyar un ajustat primer set per 27 a 25, i això va marcar la tònica de la resta del partit. Encara que les manresanes van respondre dominant el segon set, en el tercer i el quart les noies de Mundet van tornar al joc del set inicial i van acabar guanyant per 3 a 1.

Per contra, el Sènior Femení B va treure una victòria fàcil en el seu desplaçament a Balaguer,d’on van tornar amb una victòria per 0 a 3 sota el braç. La base femenina també ha tingut resultats diferents. Els equips d’UManresa, per exemple, van jugar derbi a domicili contra l’ASFE, on les cadets no van brillar pel seu millor joc però van tibar de qualitat individual per guanyar per 0 a 3, amb una gran actuació en atac per part de la capitana Emma Hernández. L’equip juvenil, encanvi, va tenir un partit irregular i on no van jugar gens còmodes, i després d’un llarg estira i arronsa van caure al cinquè set.

El mateix dissabte, a casa, els equips femenins taronges van rebre el CV Andorra, un rival molt dur. Les cadets van mostrar molta millora en el joc, aconseguint rascar uns et, però el juvenil va tenir un partit més difícil i no van poder maquillar el 0 a 3 en contra. Els equips infantils femenins, en canvi, van fer ple de victòries el diumenge. L’Infantil Blau va endur-se un 3 a 0 amb un partit rodó contra laTorre de Claramunt. L’Infantil Blanc, que segueix líder indiscutible, no va fer un partit ideal, però si que van millorar el resultat de l’anada contra un molt bon Alpicat, i van acabar guanyant per 3 a 1.

La base masculina ha patit més derrotes aquesta jornada. Els infantils van tenir unp artit per oblidar a Sabadell, on el rival va guanyar rotundament per 3 a 0, i el mateix resultat va patir el Júnior en el desplaçament a Monjos. El Cadet i el Juvenil, que van jugar a casa, van rebre el CN Terrassa. Els cadets, tot i la derrota per 1 a 3, van treure molts positius del partit i poden estarc ontents amb la seva actuació. El Juvenil va guanyar de nou, però encara arrossegant punts negatius del cap de setmana anterior, i van cedir un set davant dels egarencs.