Volei Manresa

L'Associació Esportiva Vòlei Manresa, és una associació sense ànim de lucre que ja fa més de 25 anys que promou la pràctica del vòlei a la nostra ciutat.

Consulta els nostres equips

La nostra història i les nostres xifres

Agafant el relleu de l'històric Vòlei 6 Manresa, es dona continuïtat a l'activitat i promoció del vòlei a la ciutat de Manresa, fent créixer l'esport de base, i incorporant recentment la modalitat de platja.

15+

Equips

El creixement de l'entitat ha estat sostinguda durant els últims anys, arribant als 17 equips en competició que tenim actualment.

250+

Llicències Federatives

Juntament amb els equips federats de vòlei pista, també si sumen un grapat d'esportistes que competeixen durant tot l'any en vòlei platja.

25+

Anys d'experiència

Des de la seva fundació l'any 1992, no hi ha hagut cap temporada que el vòlei manresà hagi desaparegut de les competicions catalanes.

60%+

Esport Femení

En l'actualitat el vòlei femení suposa el 65% del gruix de l'entitat. Tenint doblades totes les categories des d'Aleví, fins a Sènior.

Missió, Visió i Valors

En els nostres objectius la formació en valors que aporta el nostre esport hi té un paper molt important.
Respecte als companys, entrenadors i rivals, puntualitat, esforç, treball en equip, constància i hàbits saludables d'alimentació i higiene són alguns dels més rellevants i que fan créixer esportistes i persones.

Consulta els nostres Estatuts
Crit d'ànim d'un equip abans d'un partit

Junta Directiva

Des del 2019, amb la refundació del Club, la Junta directiva està formada per jugadors i jugadores del Club amb coneixement de l'esport i habilitats directives. Junt amb el suport d'un grup de persones joves i dinàmiques que desenvolupen la resta de tasques del club, ens permet créixer de manera sana i estructurada.

Eduard Blanco
President

Eduard Blanco

L'etern capità i des de fa uns anys president. La peça que uneix passat, present i futur del vòlei manresà.

Logo LinkedIn
Dídac Martínez
Vice-President

Dídac Martínez

Comunicador de formació i apassionat del Vòlei. Més de 20 anys jugant a vòlei i cada dia aprenent coses noves.

Logo LinkedIn
Elena Payas
Tresorera

Elena Payàs

Apassionada de l'esport, les tradicions, el foc i la pólvora. Responsable de la majoria de saraus que organitza l'entitat.

Logo LinkedIn
Mercè Tachó
Secretària

Mercè Tachó

Treballa com enginyera tèxtil i jugadora des de l’adolescència. Tot i la pausa per maternitat, segueix amb ganes de tornar a jugar.

Logo LinkedIn
Consentiment de Cookies

En fer clic a "Acceptar", accepteu l'emmagatzematge de galetes al vostre dispositiu per millorar la navegació del lloc, analitzar l'ús i ajudar en els nostres esforços de màrqueting. Per a més informació, consulta la nostra Política de Cookies.