Activitats i Esdeveniments

Perquè el vòlei no només es juga als Pavellons. Durant l'any organitzem multitud d'activitats per promocionar i popularitzar el nostre esport.

Consulta els Esdeveniments
Volei a les Escoles extraescolar Manresa

Volei a les Escoles

La millor porta d'entrada al nostre esport són les activitats extraescolars que organitzem conjuntament amb les escoles del territori. Ensenyem el vòlei d'una manera senzilla i divertida perquè els nens i nenes aprenguin els seus fonaments passant-s'ho d'allò més bé.

Més informació

Campus d'Estiu

L'activitat d'iniciació i perfeccionament per als més joves.
Un cop acabada la temporada, gaudeix de les nostres activitats d'estiu.

Inscripcions Obertes

Torneig de Reis

Com diu el seu nom, el Torneig de Reis és el torneig 4x4 mixte que dona la benvinguda a l'any. On a part de vòlei els Reis d'Orient sempre ens porten alguna sorpresa.

Inscripcions Tancades

Estades de Volei

L'activitat perfecte per perfeccionar el teu nivell de volei a l'estiu. Enfocat aquells jugadors i jugadores federats que vulguin millorar el seu nivell de vòlei i gaudir d'una setmana envoltats d'amants d'aquest esport.

Inscripcions Obertes

Campus de Nadal

El Tió de Nadal passa d'hora per Manresa, i porta un regal: el Campus de Nadal! Després de l'èxit de l'Estiu. A partir del 2022 arranca aquesta iniciativa per omplir de vòlei els dies més especials de l'any.

Inscripcions Tancades

Torneig de Manresa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam leo odio, sagittis quis ornare quis.met, consectetur adipiscing elit. Aliquam leo odio, sagittis quis ornare quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam leo odio, sagittis.

Inscripcions Juny '23
Consentiment de Cookies

En fer clic a "Acceptar", accepteu l'emmagatzematge de galetes al vostre dispositiu per millorar la navegació del lloc, analitzar l'ús i ajudar en els nostres esforços de màrqueting. Per a més informació, consulta la nostra Política de Cookies.