La loteria d'enguany és amb La Dooble!

Enguany la loteria que jugarem des del Vòlei Manresa és La Dooble, el nou joc de Loteries de Catalunya. Aquest nou format, pensat per distribuir-se des d'entitats sense ànim de lucre, té doble premi, i tot el que es recapti es destinarà a projectes socials a Catalunya.

En aquest joc, les participacions son butlletes amb dos números diferents a cada una. El primer número, de set xifres i aleatori, serà pel primer sorteig: els premis individuals. Per aquests premis, de fins a 1.000.000€, s'escollirà entre els números aleatoris de set xifres.

El segon número, de cinc xifres, serà assignat a una entitat distribuidora. Per aquest segon sorteig, es realitzen dues seleccions de números: primer una de tres números de dues xifres i després una de una sola xifra. La primera selecció servirà per atorgar els premis del segon sorteig als números acabats en les dues xifres que apareguin. Aquests premis es calcularan segons els bitllets totals venuts entre el total de bitllets guanyadors. La segona selecció, servirà per atogar el reintegrament.

Pots adquirir aquí participacions per La Dooble, buscant "Vòlei Manresa" entre les entitats distribuidores.

Molta sort!