El primer equip femení encadena una victòria més i el masculí rasca un punt que dona aire

El primer equip femení va rebre aquest dissabte l'ASFE, el cuer del grup. Les locals van ser molt superior durant la major part del partit, exceptuant un set que van emportar-se les visitants. Tot i així, les manresanes va endur-se els tres punts, encadenant així la tercera victòria consecutiva i acostant-les cada cop més a la permanència a Primera Divisió Catalana.

El primer equip masculí es va desplaçar diumenge a Barcelona per enfrontar-se a Sant Martí, un equip superior teòricament a la classificació. Els manresans van fer gal·la del seu millor joc, imposant-se inicialment i avançant-se al marcador per 1 set a 2. Tot i així, just quan tenien el punt de partit, Sant Martí va posar una marxa més per dur el partit al tie-break, on els locals van acabar guanyant amb un 15-13. Encara que en la derrota costa treure positius, aquest punt deixa l'equip a només 3 més de la salvació en la categoria, amb enfrontaments contra rivals directes per venir.

El Juvenil Masculí va sumar una victòria més aquest cap de setmana contra Mataró, i sumant un punt més ja quedaria classificat per als Campionats de Catalunya a l'abril. La resta de la base masculina també ha competit aquesta jornada. L'Infantil Masculí va aconseguir una gran victòria en el seu desplaçament a Sant Celoni per 0 sets a 3. Menys sort van tenir els Cadet i Júnior Masculins, que van pedre tots dos. El Cadet va pedre per 3 a 1 en la seva visita a Igualada, mentres que el Júnior va perdre per 0 a 3 rebent al Castellar a casa.