Dues derrotes molt competides dels primers equips del Vòlei Manresa

Els dos primers equips del Vòlei Manresa van jugar diumenge a la tarda a domicili contra rivals que es trobemper sobre a les seves respectives classificacions. L’equip femení s’enfrontava amb les rivals més difícils, el conjunt de Primera Divisió Catalana del Vòlei Sant Just, amb moltes jugadores que es troben en dinàmica de Superlliga 2. Tot i la diferència sobre el paper, les visitants van jugar un molt bon primer set, treballant molt bé la defensa i transició, fent que les locals no s’escapessin més enllà d’un parell de punts. Amb el 17 a 17, però, una bona ratxa de sac de Sant Just les va permetre escapar-se al marcador. Però les manresanes no es van donar per perdudes, i amb les locals confiades, van remuntar el 24 a 20 fins al 24 a 23. L’últim punt de set se’l va endur Sant Just pels pèls després d’un punt disputadíssim.

El segon set, ara tenint clar que calia fer per competir l’encontre, les manresanes van treure el seu millor joc, allargant els punts i obligant ales locals a aplicar-se al màxim en l’apartat ofensiu. Tot el set va ser ajustadíssim, però les de Manresa van fallar menys, gestionant millor l’avantatge fins al final de set, on es van mantenir pacients, emportant-se el set per 25 a 27.

Després de l’esforç dels dos primers sets, les manresanes van notar el cansament a les cames. Les de Sant Just van demostrar perquè son les primeres en el seu grup de lliga, fent gal·la d’un gran repertori ofensiu tant en atac com en la línia de servei. Tot i que ho van donar tot, les visitants no van poder competir el tercer i quart set com els dos primers, caient per 25 a 15 i 25 a 11.

El primer equip masculí, de Primera Divisió Masculina, va visitar el mateix dimuenge el Pavelló Elisa Badia per enfrontar-se al CV Barberà. El partit va ser diferent al de les companyes del femení, amb un primer set on el Barberà es va mostrar molt superior i es va endur per 25 a 13 i un segon, on el Manresa començava a veure com calia competir, que s’enduia per 25 a 17.

Al tercer set, el Manresa va fer un replantejament, i evitant estancar-se en recepció i amb molt bon criteri ofensiu, es va endur el set per 22 a 25, allargant el partit i fent possible endur-se punts.

El quart set va ser un estira i arronsa constant, on el Manresa veia els punts a tocar i on el Barberà lluitava per deixar tancat el partit i els tres punts a casa. Arribant frec a frec al final de set, els locals van tibar del setè jugador que és competir al teu pavelló i es van endur el partit per la mínima, amb un 25 a 23 al marcador.

El dos filials van tenir resultats oposats. Jugant els dos dissabte, el Sènior B Masculí va rebre el B de Girona a casa. Els locals es van mostrar molt més superiors, guanyant per 3 a 0 en un partit que gairebé no va arribar a l’hora. Les noies del Sènior Femení B ho van tenir més difícil però, desplaçant-se a Andorra, on van caure per 3 a 0 contra un dels equips a la part alta del seu grup de lliga.

La base masculina va tenir molt bons resultats, excepte el Júnior, que va jugar un partit molt fluix, perdent per 3 a 0 contra els cuers i complicant-se la classificació per al grup de Campionat. El Juvenil va despatxar Canet per 0 a 3 a domicili, i el mateix resultat van aconseguir l’Infantil contra Terrassa i el Cadet contra Martorell. El Juvenil B i l’Aleví Masculí Negre ho van tenir a tocar, perdent els primers per 3 a 1 contra Monjos I per 3 a 2 els petits contra Vic Vòlei Callís.

Els equips d’UManresa van rebre la visita d’Igualada el dissabte, d’on van treure grans resultats, ambdós equips guanyant per 3 a 0. La branca taronja també es va desplaçar a Andorra, on el Cadet va treure un punt perdent al tie break i on el Juvenil va guanyar per 0 a 3. L’Infantil Femení Blanc va guanyar per 3 a 1 el derbi contra l’ASFE, mentre que el Blau va perdre 0 a 3 contra Balaguer en un partit molt ajustat que no es va veure reflexat al marcador. Les alevines van guanyar de nou amdós partits, imposant-se per 5 a 0.