Doble victòria dels equips femenins en una tarda de derbis a l’Ateneu

Els dos equips sèniors femenins van guanyar en una tarda de derbis a l’Ateneu les Bases, on el Femení B primer s’enfrontava a Santpedor i, just després, el primer equip rebia a l’ASFE en un clàssic de Primera Divisió Catalana. En el primer partit, el B va haver de fer mans i mànigues després d’un primer set guanyat de forma comodíssima, quan el Santpedor va despertar i començar a donar guerra. Una remuntada sòlida amb un 1 a 2 en contra, amb bones actuacions per part de tothom, i destacant el paper d’Anna Calvés com a receptora, va decantar el partit per les locals que van guanyar en el tie-break.

Més solvents van ser les jugadores del primer equip, que van imposar-se a l’ASFE per 3 a 0. Tot i que la diferència en la classificació fos significativa, les santfruitosenques van lluitar cada punt i van fer que l’equip del Vòlei Manresa hagués de treure el seu millor joc per no haver de cedir cap set. Aquesta victòria suposa encara la recta final de la Fase 1 de la lliga de la millor forma, mantenint-se en posicions per classificar-se en el grup d’ascens a Primera Divisió Nacional.

El primer equip masculí encara no s’ha trobat amb la victòria però les millores es segueixen notant. Dissabte es van desplaçar a l’Ametlla del Vallès per enfrontar-se a un rival directe, i després de dos sets igualadíssims i un 1 a 1 al marcador, els locals es van acabar imposant. El Sènior Masculí B, en canvi, va visitar el cuer de la lliga, però això no va fer que baixessin la guàrdia. L’equip manresà va jugar un partit solidíssim i va tornar a casa amb una victòria per 3 a 0 molt necessària moralment.

Dissabte al matí també, a l’Ateneu, es van enfrontar els equips d’UManresa Cadet iJuvenil Femení amb els Cadet i Juvenil Femení Taronja, ja que competeixen en el mateix grup de lliga. Les Cadets d’UManresa van guanyar per 3 a 0, però havent de remuntar el segon set que va ser molt igualat i quasi guanyen les taronges. En el cas de les juvenils, el taronja va donar la sorpresa i va sortir al màxim, emportant-se el primer set i fent suar de valent a les seves companyes, que van acabar remuntant i guanyant 3 a 1.

L’Infantil Masculí segueix progressant i ho va demostrar amb una còmoda victòria sobre el FS Castellar per 3 sets a 0. El Júnior Masculí no va tenir el dia, tot i començar guanyant el primer set a l’Igualada, i anar per davant 18 a 12 al segon set, l’equip de taronja va girar el marcador i va seguir amb la mateixa dinàmica perguanyar per 3 sets a 1.

El diumenge, l’Infantil Femení Blau va tornar a sumar una gran victòria per 3 setsa 0 i han acabat la primera volta de lliga en segona posició. La resta de la base masculina, el Cadet i el Juvenil, es van desplaçar a Igualada el diumenge al migdia. Els cadets van jugar un partit solidíssim que va acabar en unavictòria rotunda per 3 a 0. El Juvenil, en canvi, va jugar un partit molt menys seriós tot i la victòria per 1 set a 3. Encara que aquest equip s’ha assegurat pràcticament la segona plaça del grup de lliga, aquest partit ha estat per oblidar i tocarà canviar de xip aquesta setmana i treballar molt més fort per tal de preparar els partits que venen.