Nombrosa representació del Volei Manresa al Campionat de Seleccions Territorials

Del Juvenil Femení Lila, la Júlia Martín ha representat al club en categoria Juvenil Femenina. Pel bàndol masculí, en Guillem López, en Gerard Font i en Roger Díez han representat al juvenil masculí; en Xavier Cancio el cadet masculí i en Marc Martín l'infantil masculí.

"Ha sigut una experiència molt guay. Jo vaig gaudir molt. Tot i començar amb dos encreuaments durs de bon matí, vàrem passar a semi-finals caient per un punt i tot plegat... L'emoció i els nervis dels partits van jugar-nos un pèl en contra, però almenys ens vàrem barrejar amb altres clubs i ens vam poder conèixer amb jugadores que, d'una altra manera, difícilment compartiríem pista" indicava Júlia Martín a l'acabar la seva participació al CCSSTT.

"Estem molt contents pels seleccionats i l'experiència que s'enduen d'entrenaments i competicions com aquestes. Els hi dona més eines per a seguir creixent com a jugadors i com a persones, que al final és el nostre objectiu com a club" apuntava Dídac Martínez, vicepresident del club.