Victòria rotunda del primer equip en un gran cap de setmana per al club

El primer equip masculí va rebre aquest dissabte a l'Ateneu l'AV Ametlla, un rival directe en la classificació. Els visitants no van baixar els braços en cap moment, mantenint l'equip manresà atent en tot moment. Però el joc i l'encert dels locals va ser superior durant tot el partit, sense afluixar en cap punt i mantenint-se per davant tot l'encontre. Així, els locals van aconseguir la victòria per 3 sets a 0, empatant a punts a Pòrtol a la categoria i deixant la permanència a tocar.

El primer equip femení va guanyar també, de nou per 1 set a 3, aquest cop a domicili contra Virolai. De nou les jugadores van mostrar un joc molt sòlid, anant sempre a millor al llarg del partit, mantenint la compostura i imposant-se quan les rivals creixen. Amb aquesta quarta victòria consecutiva, l'equip es situa en molt bona posició per mantenir la categoria de nou un any més.

Els dos Sèniors B també van firmar bones actuacions. Les noies van caure en el tie-break contra Canet, però van treure molts positius després del canvi d'entrenador i esperen mantenir el ritme en aquesta segona fase de la competició. El masculí es va desplaçar a Barcelona per enfrontar-se a Acadèmia, un partit que van guanyar molt còmodament per 0 sets a 3 i que suposa la millor forma d'encetar la segona part de la temporada.

La base masculina va tenir una jornada pràcticament rodona. El Juvenil Masculí va guanyar ahir contra Girona per 1 set a 3, guanyant-se la plaça pels Campionats de Catalunya a l'abril, un premi merescut per la grandíssima temporada que estan portant a terme els nois. El Júnior Masculí va sorprendre a Sant Pol amb una solidíssima victòria en 3 sets, en un partit on van jugar tots, i on destaquem el paper del Cadet de primer any Alai Jiménez. La gran sorpresa del cap de setmana va ser del Cadet Masculí, que va vèncer a casa per 3 sets a 1 al Reus, el líder del grup, amb uns dels millors partits de l'equip en tota la temporada. L'Infantil no va tenir tanta sort, perdent per 1 a 3 contra Víkings.

La base femenina també ha tingut resultats diferents durant el cap de setmana. El més destacat del cap de setmana és la primera victòria de la temporada per al Juvenil Taronja, que va guanyar a domicili a Vall d'Hebrón per 1 set a 3, en un partit amb moltes baixes i només un canvi. Les Cadets en canvi, van perdre en 3 sets. Els equips d'UManresa, també van pedre per 0 a 3 els dos partits contra Alella, partits on es va competir a estones però on les visitants van ser superiors al final.

Els dos equips Infantils Femenins van guanyar per 3 sets a 0 el diumenge al matí, demostrant que els dos grups tenen intenció de ser dels favorits als respectius ascensos. L'Aleví Femení Blau va guanyar en un ajustat 2 a 3 a Terrassa, mentres que el Blanc va caure en un altre ajustat 3 a 2 a Girona, un partit amb polèmica ja que l'àrbitre va permetre realitzar el servei per dalt a l'equip local.