Victòria in extremis a Primera Nacional ens manté a tocar de la salvació!

Aquest dissabte l'equip de Primera Divisió Nacional es va enfrontar a Pòrtol a l'Ateneu les Bases, l'equip just per sobre a la classificació i que calia guanyar si o si per mantenir-se en la cursa per la permanència en la categoria. Després de que els locals guanyessin els dos primers sets, els mallorquins es van crèixer un pavelló que era una olla a pressió i es van endur el tercer i el quart set. L'encontre es va decidir en un intenssíssim tie-break que els manresans es van endur per 15 a 13, retallant un puntet als mallorquins i acostant-nos a l'objectiu de la permanència.

El primer equip femení, que també està treballant per la permanència a Primera Divisió Catalana, segueix en una dinàmica molt positiva i va sumar tres punts més aquest dissabte a el Prat de Llobregat contra Vikings. Les manresanes, que tenien baixes importants, van firmar un partit quasi rodó, cedint només un set i guanyant per 1 a 3.

Els dos Sèniors B van guanyar per 3 sets a 0, els nois contra Gelida a casa dissabte, i l'equip femení contra Santpedor a domicili diumenge. Tots dos equips s'han quedat només a una posició de poder-se classificar pels grups d'ascens, però ara afronten la resta de la temporada amb moltes ganes i amb l'objectiu de seguir en la mateixa ratxa positiva d'aquí al mag.

La base masculina va tenir un bon cap de setmana també. L'Infantil Masculí va guanyar en un ajustat 3 a 1 a Sant Quirze, i tot seguit el Júnior va derrotar a Cardedeu en 3 sets firmant un partit molt sòlid. El Juvenil Masculí va desplaçar-se a Arenys per enfrontar-se al segon classificat, i tot i que va caure per 3 a 0, un molt bon joc dels manresans i uns parcials aujstadíssim van deixar bon gust de boca a l'equip.

A la base femenina vam viure derbi intern, amb enfrontaments entre els equips Cadets i Juvenils d'UManresa i de la branca Taronja Femenina. En els dos casos, el resultat va ser de 3 a 0 pels equips d'UManresa. Les noies de l'Infantil Femení Blau van tancar una jornada molt positiva pel club amb una victòria per 1 a 3 a Santpedor