Victòria ferma del Vòlei Manresa a casa davant de l’AVA Ametlla

El primer equip masculí va jugar el seu primer partit a casa en la segona jornada de Primera Divisió Nacional, rebent a l’AVA Ametlla, un rival directe que en la pretemporada apuntava a ser un dels equips durs de la categoria. L’encontre va començar molt ajustat, amb un Ametlla lleugerament per davant al marcador, però amb uns manresans que responien vegada i altra per empatar el marcador. Amb un 24 a 24, una decisió arbitral molt poc rigorosa va donar el punt de set a Ametlla, que se’l va acabar emportant en la següent jugada.

En el segon set l’equip manresà va ordenar-se més i va ajustar-se en defensa i bloc davant l’ofensiva vallenca. Els visitants, que tenien la moral alta després d’endur-se l’ajustadíssim primer set, no s’esperaven la capacitat d’adaptació del conjunt bagenc, i van anar a remolc durant tot el set que acabarien guanyant els locals per 25 a 21.

Els dos següents sets van ser molt semblants, amb un Manresa lleugerament superior que aconseguia una lleugera avantatge en certs moments, però al que l’Ametlla sabia respondre i reduia distàncies una vegada i altra. Tot i així, Manresa va ser un equip molt menys erràtic que els de verd, i duent el ritme de l’encontre, i amb molt bon criteri ofensiu en els moments clau, van guanyar el tercer i quart set per 25 a 23 i van donar els tres primers punts de la temporada als manresans.

El primer equip femení va treure molts pocs positius del desplaçament a Torredembarra. Davant un equip molt ofensiu des del servei i l’atac, les manresanes van trobar a faltar el joc que les havia caracteritzat les dues últimes jornades, on es van mostrar lluitadores i molt extenuants per a les rivals. Les del bages van estar poc encertades en recepció I sense el millor criteri de cara a competir el partita les locals. Les de taronja es van endur el partit per 3 a 0.

El Juvenil Masculí A va ser el tercer equip que competia aquest cap de setmana, desplaçant-se a Terrassa per enfrontar-se al CNT. Els nois de Manresa van firmar el millor partit de la temporada, guanyant per 3 a 1 i amb parcials molt amplis que van demostrar com l’equip està trobant la seva millor forma.