Victòria del primer equip femení en un partit de dues hores i mitja

Aquest dissabte el primer equip femení del Vòlei Manresa va aconseguir la vuitena victòria de la Fase 2 en un partit maratonià de dues hores i mitja contra Virolai. El conjunt manresà, que juga sense pressió després d’assegurar-se la permanència en jornades anteriors, va trobar-se amb un equip molt lluitador a l’altre costat de la xarxa. El primer set va ser molt ajustat, on cap equip va aconseguir crear una diferència al marcador de més de tres punts sobre les rivals. Al final, les locals van tibar de caràcter per tancar el set 25-22. El segon set va ser d’una tònica similar, però les visitants van aconseguir forçar errors de les locals i aquestes van anar a remolc de Virolai, fins al 22-25 que posava l’1 a 1 al marcador.

El tercer set va ser una història totalment diferent. Les manresanes van treure el seu millor joc, i amb molta agressivitat en atac, van avançar-se de nou després d’un contundent 25 a 13. Però mantenir la pressió i el nivell amb una plantilla tant limitada com la de Manresa és molt difícil, i contra un Virolai tossut i que no es donava per vençut, el quart set va començar amb una ratxa de 0-6 a favor de les visitants. Les locals van aconseguir atrapar-les al marcador, però Virolai comptava amb la superioritat moral de l’inici del set i va aconseguir forçar el tie break.

Les manresanes van afrontar aquest últim set com si el partit comencés de nou, i traient forces d’on no n’hi havia, van tornar a fer gal·la del seu millor vòlei per guanyar 15 a 7. Destaquem el debut de Nadia Power, juvenil de primer any, que va debutar ocupant la posició de central i va jugar els 5 sets amb molta decisió en remat i pressió al bloc.

El Sènior Masculí B va tenir una doble jornada duríssima contra Andorra, primer dissabte a l'Ateneu i després diumenge al país veí. Els dos partits van ser molt similars al del primer equip femení, però van acabar sent dos tie breaks perduts en el cas del filial manresà. Els andorrans no eren superiors a Manresa, però l'entrenador dels de groc, amb experiència a Superlliga, va baixar del seu rol comú per entrar a pista a cada set. Ara aquests dos equips només els diferencia un punt, i lluitaran pel lideratge del grup de cara al final de temporada. El Sènior Femení B també va tenir partit, i excepte un mal set, van ser superiors en tot moment en el seu partit a domicili a Girona.

El dissabte al matí, el Júnior i el Juvenil Masculí van endur-se dues victòries consecutives, primer el Júnior per 3 a 2 davant de Sant Pol i després el Juvenil per 3 a 1 contra Terrassa. A la pista del costat l'AVAP Girona ho va fer passar malament a la branca Femenina Taronja, que va perdre amdós partits per 3 a 0. El Cadet Masculí va perdre contra els líders a Reus, però va aconseguir dur-los al tie break en un molt bon partit. Els equips d'UManresa van perdre ambdós per 3 a 1 contra les líders, l'Alpicat VA, però aconseguint competir el partit i enduent-se el primer set en tots dos partits!

Els equips Infantils no van tenir el seu millor cap de setmana, amb l'Infantil Masculí i el Femení Blanc perdent els seus respectius partits per 3 a 0 contra equips molt durs. El Femení Blau va acnseguir rascar un punt contra Cunit al cinquè set. Les Alevines, que acumulen moltíssimes victòries enguany, van perdre 2 a 3 en el cas de l'equip Blanc, i 4 a 1 en el cas del Blau, en dos mals partits de les xiquis.