Victòria antològica del primer equip sobre Víkings manté l'equip en zona de permanència

El primer equip masculí va rebre aquest dissabte a la tarda a l'equip en segona posició a la taula, els Víkings del CV Prat. Els manresans afrontaven un partit dificilíssim contra un rival que ha estat lluitant a dalt de tot de la classificació durant tota la temporada. Tot i que el primer set va començar amb un Prat superior, els locals van mantenir la pressió, i encara que perdessin el primer set, no van baixar el ritme i no van baixar els braços. Tibant de caràcter, el segon set va ser per Manresa. El partit es va convertir en un estira i arronsa constant, on els Víkings es van endur el tercer set i on, de nou, els locals van treure el seu millor vòlei de la temporada per tornar a empatar el marcador. El cinquè set va ser un resum dels quatre anteriors, un frec a frec que va acabar amb el Manresa trobant un punt extra, i emportant-se el partit per 15 a 13. Ara l'equip està fora de les posicions de descens amb només una jornada per davant, i contra un equip que ja van guanyar a l'anada.

El primer equip femení també va lluitar un partit fins al tie-break, en aquest cas a domicili i contra les primeres de grup, l'Esplugues. Les rivals de les manresanes eren l'únic equip que havien aconseguit guanyar-les, i havia estat en el tie-break, a la primera jornada de la Fase 2. La història es va repetir de nou, amb dos equips que tenien ganes de veure's, però amb un manresa amb moltes baixes, només un canvi i jugadores jugant en posicions que no son la seva posició natural. Tot i això, aquest partit de tornada va ser pràcticament idèntic al d'anada, on tots dos equips van treure el seu millor joc i no es van relaxar en cap moment, però al final, en el tie-break, l'Esplugues va arribar amb més pulmons que les de Manresa i es van endur la victòria.

Els grans de la base masculina van acompanyar el Sènior A en els resultats positius de la jornada. El Juvenil Masculí va aconseguir la revanxa front l'Arenys, en un partit que van guanyar per 3 a 0, amb probablement el millor joc en tota la temporada dels nostres nois. Amb aquesta victòria, l'equip s'ha consolidat com un dels sis millors de la categoria en tot Catalunya. El Sènior B va tenir un partit tranquil contra Igualada, on sense treure el seu millor joc, van gestionar el partit fàcilment i també el van solucionar en 3 sets. El Júnior Masculí es va desplaçar a Lloret de Mar a última hora el dissabte, on van guanyar per 0 sets a 3 per començar la segona volta de la lliga de la millor forma.

Els petits, però, van tenir menys sort. El Cadet va rebre a Premià a casa, i van començar el partit amb bon peu guanyant el primer set. A partir del segon, van perdre el ritme inicial i ja no es van recuperar, perdent finalment per 1 a 3. L'Infantil Masculí va visitar el Barça, equip contra qui havien aconseguit un punt a l'anada. Aquest cop però, els barcelonins van passar per sobre en 3 sets, sense que els de Manresa aconseguissin competir del tot.

La branca Femenina Taronja va tenir una jornada dura, on ambdós equips van perdre per 0 a 3 contra l'escolar Montserrat. El Cadet va començar bé, però després de perdre el primer set, la falta d'ànims les va deixar sense opció de competir més. El Juvenil va provar nous sistemes de joc, que les va condicionar en la intensitat del joc.

Els Infantils Femenins van jugar partits complicats aquesta jornada. L'equip Blanc va jugar contra l'Ametlla, un rival dificilíssim. Les noies van jugar amb la millor actitud possible, plantant cara en tot moment. No va ser suficient però també els hi va faltar molt poc, perdent al cinquè set. L'equip Blau ho va tenir més complicat, enfrontant-se a un Santpedor superior i perdent per 3 a 0.

Els equips alevins van guanyar ambós a casa, al Puigberenguer. L'equip Blanc per 4 a 1 davant d'Esplugues, i el Blau en un ajustat 3 a 2 contra Alpicat.