Una remuntada de l'Institut Montserrat Gracia roba l'il·lusió del Vòlei Manresa femení

Aquest diumenge al matí el Vòlei Manresa va rebre l'AEE Institut Montserrat Gracia, rival directe en la lluita per la permanència a Primera Divisió Catalana. El Manresa necessitava guanyar per mantenir-se viu en aquesta lluita i va arrencar el partit disposat a deixar els tres punts a casa. Tot i que les diferències no eren definitivament clares, les manresanes estaven més concentrades i eren més agressives, mantenint-se per davant en el marcador en tot moment. El primer set va ser per a les locals, amb un 25 a 20. En el segon set, Manresa va aprofitar l'embranzida i tot i els ajustos de les barcelonines, el guió va ser pràcticament idèntic i el marcador va mostrar el 25 a 20 que suposava el 2 a 0 per les locals.

Al tercer set, tot i mantenir-se en aquesta dinàmica fins quasi a les acaballes, les manresanes es van desconnectar, veient la feina ja feta, permetent que Montserrat Gracia remuntés una diferència de 4 punts i s'enduguéssin el tercer set en un 24 a 26 no apte per a cardíacs. Havent tret la victòria a les locals i amb la moral refet, les barcelonines van endur-se també el quart set, portant el partit al tie break.

Al cinquè set, tot i començar guanyant, les manresanes ja es trobaven massa fora de joc per arribar a competir l'encontre de nou, i les barcelonines van guanyar. Aquesta derrota ha deixat al primer equip femení del Bages amb poques opcions de mantenir-se en la categoria.

Ambdós filials van guanyar, el Masculí per 0 a 3 contra Panteres Grogues, recuperant les places de Fases d'Ascens, i el Femení per 3 a 0 a casa contra RMSI Sports.

El Cadet Masculí ja s'ha assegurat la plaça a les Fases d'Ascens amb 3 jornades de marge, després de guanyar per 0 a 3 al CV Arenys. El Júnior va competir bé contra el FC Barcelona a casa en un partit que van acabar perdent per 1 a 3. El Juvenil Masculí B es va endur el partit contra Castellar per 0 a 3, mentre que l'Infantil va patir més per guanyar a Barberà, ja que es van allargar fins el tie break.

Els equips d'UManresa van tenir dos resultats oposats contra Sant Adrià. Primer les juvenils van guanyar 3 a 0, però les cadets van perdre 0 a 3. Els equips de la branca Taronja van guanyar ambdós contra Màgic Vòlei Viladecans: 2 a 3 el Cadet i 1 a 3 el Juvenil. L'Infantil Blanc va guanyar 3 a 0 a Roquetes, mantenint-se en posicions de Fases d'Ascens, mentre que el Blau va guanyar 1 a 3 i in extremis contra Escola Elisabeth. El Cadet Negre també va guanyar a domicili per 0 a 3.