Un anys més, Manresa és de Primera Nacional!

El primer equip va aconseguir mantenir-se a Primera Divisió Nacional un any més, aquest cop a l'última jornada, després de guanyar per 0 a 3 a domicili a Saragossa, en un partit on els manresans van dominar en tot moment als rivals del CV CierzoLa classificació ha estat ajustadíssima, ja que els altres dos equips que es disputaven la permanència amb Manresa, CV Pòrtol i l'AV Ametlla, també van guanyar els seus partits contra rivals difícils per 0 a 3. Així, els manresans han salvat la temporada després d'empatar a punts contra l'Ametlla, però si per diferència de sets al llarg de la temporada. Ara podem celebrar una magnífica segona volta, amb aquest partit com a cirereta del pastís i descansar abans de preparar-se per a la següent temporada!

Els sèniors femenins no van jugar aquest cap de setmana, però sí el Sènior Masculí B, que es va desplaçar a Barcelona per enfrontar-se a l'AEE Jaume Balmes. Després de dos primers sets molt bons, els locals es van despertar i van posar contra les cordes als manresans, que van poder tancar el partit tant al tercer com al quart set, però sense èxit. Al cinquè set, però, els visitants van recuperar el seu millor joc i es van acabar emportant el partit per 12 a 15.

El Cadet i el Júnior Masculí van jugar a casa dissabte al matí. Els Cadets van sortir a la pista molt endollats, i van mostrar un gran joc contra un Hospitalet molt lluitador. Els manresans, amb molt bon joc després d'unes setmanes difícils, van lluitar com mai per imposar-se per 3 a 1 en un partit ajustadíssim i que ens va fer gaudir de valent. El Júnior, que rebia a un Igualada que els va passar per sobre a l'anada, va demostrar també una millora enorme del joc en aquests mesos. Tot i així, no va ser suficient, i tot i lluitar-ho amb totes les ganes, no van estar prou encertats per acabar de competir el partit, que es van endur els igualadins per 1 a 3.

A la tarda, els equips d'UManresa van rebre el CV Barberà. Els dos partits van ser ajustadíssims i van acabar ambdós en 3 a 2 a favor de les locals. Els conjunts Cadet i Femení van aconseguir 4 punts molt valuosos en 6 hores de vòlei, punts molt difícils d'aconseguir en el grup d'ascens en el que estan competint. La branca Taronja Femenina també es va endur un tie-break cap a casa, ja que les Juvenils van competir al màxim contra Escola Elisabeth. Les Cadets no van aconseguir el ritme necessari per acabar de competir el partit, que van perdre per 3 a 0.

El Juvenil Masculí va treure una victòria més per 3 sets a 0 contra Terrassa en l'últim partit abans del Campionat de Catalunya el pròxim 1 d'abril. L'Infantil Femení Blau no va acabar de competir contra Viladecans, on van perdre a casa per 1 a 3, mentre que l'Infantil Femení Blanc va patir una jornada més la falta d'àrbitres i es va quedar sense jugar després de desplaçar-se a Barberà del Vallès.

Les Alevines van tenir dos partits ajustadíssims. Primer amb l'equip Blau guanyant per 2 a 3 contra Sabadell, i una estona més tard, a Sant Quirze, l'equip Blanc va perdre en un molt bon partit per 3 a 2.