UManresa – FUB donarà suport al Vòlei Manresa

L’equip femení juvenil del Vòlei Manresa durà el nom i lluirà el logo de la Universitat a la  samarreta

Amb la signatura d’aquest conveni, el Vòlei Manresa se suma al llistat d’entitats esportives locals que reben el suport de la Universitat

Manresa, 14 de setembre de 2022.- La Fundació Universitària del Bages – UManresa ha signat un conveni amb el Vòlei Manresa a través del qual es compromet a donar suport econòmic a l’entitat esportiva. La signatura de l’acord l’han fet aquest dimecres, 14 de setembre, el vice-president de l’Associació Esportiva Vòlei Manresa, Dídac Martínez Guitart, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martinez Espinosa. D’aquesta manera, la Universitat se suma a les activitats de foment d’aquest esport que els darrers anys està guanyant pes a la ciutat.

El conveni, d’un any de durada, inclou, entre d’altres acords, que la Universitat farà una aportació econòmica per contribuir a les activitats i objectius socials de l’entitat. Aquesta aportació econòmica es complementa amb descomptes i realitzacions d’exploracions biomecàniques a esportistes del club a la Clínica Universitària (CU+).

De la seva banda, l’equip femení juvenil del Vòlei Manresa durà el nom i lluirà el logo de la Universitat a la part davantera de la samarreta  i contribuirà a la seva difusió tant a la web, com a les xarxes socials i en d’altres elements de difusió de les activitats de l’entitat.

Sobre el Vòlei Manresa

L’Associació Esportiva Vòlei Manresa va néixer fa 20 anys, però en els darrers cinc anys ha experimentat un gran creixement. Actualment en formen part més de dos centenars de persones, distribuïdes en 17 equips federats que competeixen en totes les categories. Disposen també d’una secció de vòlei platja, que anualment organitza el torneig a la Plaça Major de Manresa, del qual ja se n’han celebrat 15 edicions.

Una Universitat compromesa amb l’esport local

Amb la signatura d’aquest conveni, el Vòlei Manresa se suma al llistat d’entitats esportives locals que reben el suport de la Universitat. En aquests moments, la institució dona suport al Club Natació Manresa, FC Pirinaica, el Club Gimnàstic Manresa, al Club Bàsquet Artés, el Manresa Fubtbol Sala, el Centre d’Esports Manresa, el Club de Bàsquet Castellet, el Club de Rugby Manresa, el Bàsquet Manresa, el Club Atlètic Manresa, al Pavelló del Paidós, a Tot Pàdel de Castellgalí i al Club Bàsquet Femení. A més d’aquests ajuts, UManresa també ha fet suport a esdeveniments esportius, com el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Manresa o el partit de waterpolo que va enfrontar les seleccions femenines de Catalunya i dels EUA.