Torna el vòlei a la Plaça Major de Manresa!

El Torneig de Vòlei Platja de Manresa arriba a la majoria d'edat! Enguany celebrem la 18ena edició, amb novetats i canvis respecte l'any passat. Aquesta edició de 2024 se celebrarà del dimarts 25 al dissabte 29 de juny, ampliant l'horari de 17h a 24h.

Recordem que mantenim el requisit de sempre comptar amb dos nois i dues noies a pista per a tots els equips, i que, encara que les persones es poden apuntar a més d'una categoria, no podran jugar amb dos equips de la mateixa categoria ni en situacions puntuals.

Mantenim les tres categories:

  • Groga: Jugadores i jugadors nascuts el 2008 i més joves. No tindrem en compte si son federats o no.
  • Vermella: Jugadores i jugadors de més de 16 anys que majoritàriament no han jugat mai a vòlei, o bé juguen de forma ocasional i no estan federats. Podran comptar amb un/a jugador/a federat/da a pista com a màxim.
  • Blava: Jugadores i jugadors de més de 16 anys que vulguin competir, siguin federats o no.

Des de l’organització serem molt estrictes amb el compliment d’aquests requisits, i ens reservem el dret de negar la participació a un equip que no les compleixi

El preu es mantindrà a 10€ per cada jugador, però enguany l'Ajuntament ha decidit promoure la participació dels aficionats més joves al vòlei, així que gràcies a la seva col·laboració, els equips de Categoria Groga pagaran una inscripció de 10€ per equip.

Les inscripcions les trobareu aquí a partir del 10 de juny, estigueu atents!