Torna el Torneig de Vòlei Platja de Manresa!

Enguany torna el Torneig de Vòlei Platja de Manresa a la Plaça Major, del 26 de juny a l’1 de juliol. Aquest any portem canvis tant en categories, com horaris i normativa de competició. A partir del dia 5 de juny obrirem les inscripcions des de torneigmanresa.volei6.com, i perquè tingueu tota la informació necessària respecte al torneig, a continuació teniu la normativa del 17è Torneig de Vòlei Platja de Manresa!

NORMATIVA 

Equips i categories

Per aquesta 17ena edició, hem decidit fer queel torneig sigui 100% mixt, i que ha pista sempre hi hagi dos nois idues noies. Els equips han de ser d’un mínim de 4 i un màxim de 6 jugadores o jugadors.

Comptem amb una categoria extra aquest any,fent que el total siguin tres:

-      Categoria Groga: Jugadores i jugadors nascuts el 2007 i anys posteriors. No tindrem en compte si son federats o no.

-      Categoria Vermella: Jugadores i jugadors que majoritàriament no han jugat mai a vòlei, o bé juguen de forma ocasional i no estan federats. Podran comptar amb un/a jugador/a federat/da a pista com a màxim, o dos/dues jugadors/es federats/des si aquests són de categoria Juvenil o Júnior.

-      Categoria Blava: Jugadores i jugadors que vulguin competir, compostos per dos o més membres federats.

Des de l’organització serem molt estrictes amb el compliment d’aquests requisits, i ens reservem el dret de negar la participació a un equip que no les compleixi.

Sobre equips incomplets i substitucions

Si un equip ha d’incloure un nou membre per poder participar en algun partit o partits del Torneig, aquest haurà de pagar una inscripció més. Els equips poden substituir puntualment algun membre amb algun jugador o jugadora d’algun altre equip sempre que mantinguin els requisits de la categoria, i aquest jugador pagui el preu corresponent a la meitat de la inscripció.

 

Normativa de competició

Els partits s’arbitraran segons les normes de vòlei pista:

-      El toc del bloqueig no comptarà com a tal.

-      Es permet el primer i tercer toc de dits.

-      Flexibilitat a l’hora de xiular dobles en Categories Groga i Vermella, més estrictes en Categoria Blava.

-      L’arbitratge és responsabilitat de l’organització.

-      Els partits seran a 21 punts amb diferència de 2, amb canvi de camp a 11 punts. Es pot arribar a 30 punts com a màxim.

-      Si un equip s’endarrereix més de 10 minuts en aparèixer amb quatre jugadors a pista, aquests perdran el partit 21-0.

-      Si un equip incompleix els requisits de la categoria i l’organització se n’adona a posteriori, els partits jugats es canviaran per derrotes per 21-0.

 

Horaris, grups i resultats

Els horaris, grups i resultats els podreu consultar a la mateixa web des d’on es realitzen les inscripcions. El torneig tindrà lloc cada tarda de dilluns a divendres de 17h a 23h, i el dissabte de 16h a 23h.

Categoria Groga

Es jugarà de dilluns a divendres. De dilluns a dijous de 17 a 18h. Divendres es realitzaran les eliminatòries i finals, pertant l’horari es pot allargar.

Categoria Vermella i Blava

Es jugarà de dilluns a divendres de 18 a 23h. Els que es classifiquin per les eliminatòries jugaran a partir de les 16h eldissabte.