Segona edició de les Estades de Vòlei!

Després de l’èxit de les Estades de Volei 2023 ens plantem aquest 2024 amb una SEGONA EDICIÓ!!

Enguany, les Estades, seran del diumenge 7 al divendres 12 de juliol, un dia més que l’edició anterior. Tindran lloc a la casa de colònies La Figuera a Castellnou de Bages, una casa amb molt d’espai lliure per correr i jugar, espais grans amb ombres i espais tancats on refugiar-nos de la calor i una piscina on poder-nos remullar i sobretot, divertir-nos molt!

Aquest any destinarem 3 dies complets d’entrenaments (matí i tarda). Dilluns, dimarts i dijous ens desplaçarem als diferents pavellons on treballarem tots els aspectes tècnics i tàctics del voleibol. Dimecres i divendres passarem el dia a la casa fent tot d’activitats variades com activitats de lleure, jocs de cohesió, convidats especials, tallers i xerrades relacionades amb el món de l’esport i moltes coses més. Així doncs, diumenge 7 ens trobarem a la casa de colònies per berenar tots junts i divendres 12 ens despedirem després de dinar i els recollireu a la casa de colònies per tornar a casa després d’una setmana amb moltes vivències.

INSCRIPCIONS

Aquest dimecres 17 d’abril obrirem inscripcions per a jugadors/es aleví, infantil i cadet NOMÉS del club, prioritzant així la participació de tots vosaltres. A més a més, fins el 30 d’abril, el preu de les Estades serà de 329€ per nen/a!! A partir de l’1 de maig, el preu serà de 360€ i aleshores les inscripcions les obrirem per a jugadors i jugadores tant del club com de fora del club. Aquests que no siguin membres del club han de ser jugadors federats o participar de les extraescolars de voleibol.

Com podeu observar el preu final (360€) és el mateix preu que el de les estades de l'edició anterior. Volem remarcar que hem afegit un dia més i millorat molts aspectes tècnics respecte l’any passat. Tot això ho fem perquè va ser un èxit i volem que aquest any puguin gaudir d’aquesta experiència molts i moltes més jugadores. I com que volem potenciar els i les jugadores de casa: aprofiteu aquests primers 15 dies on només es poden inscriure jugadores del club i per 329€!!

ATENCIÓ: Les places son limitades i no podrem fer excepcions!!

Així doncs atents i atentes perquè dimecres 17 d’abril obrim inscripcions i aquestes Estades 2024 seran tota una aventura a viureeeee!! Nosaltres en tenim moltes ganes i esperem tenir-vos a molts i moltes de vosaltres a les Estades 2024 i fer-les inolvidables!

Moltíssimes gràcies,

Marta i Marina (Coordinació Estades 2024)