El primer equip es retroba amb la victòria al final de la primera volta

El primer equip, de Primera Divisió Nacional, va guanyar un partit clau a casa aquest dissabte contra l’AD Cierzo. La sòlida victòria, per 3 sets a 0, no és només matemàticament necessària de cara a la permanènciaen la categoria. El partit, una mica lent i en el que tampoc es va lluir el millor joc dels manresans, va estar controlat per l’equip local que va ser superior en tot moment i va jugar ordenat i sense estridències, exactament el que calia fer aquesta jornada. Ara l’equip ja es prepara aquest nadal per afrontarl a segona volta de la lliga en la millor forma possible, i esperant que el central de la casa Victor Vallejo es recuperi bé de la lesió al turmell que pateix i es pugui incorporar ràpidament de nou a l’equip.

 

A la mateixa pista, el Sènior Masculí B rebia a l’Igualada VC, un equip que ens havia guanyat a l’anada. L’equip jove i que havia pecat d’inexperiència a la primera volta va jugar el seu millor partit fins ara, i encara que va començar amb mal peu perdent el primer set, va girar la truita i va emportar-se els tres següents sets amb moltíssima contundència. El capità Jordi Guitart va liderar de forma elèctrica l’equip local, on van també destacar jugadors amb molt poca experiència i que han pogut assumir molta responsabilitat, com el lliure Xevi Faixedas.

 

La branca masculina quasi completa un ple de victòries. L’Infantil Masculí va guanyar per 3 a 0 el seu partit a Sant Quirze del Vallès,que va començar amb més de dues hores de retard. Tots els jugadors de l’equip van complir amb les tasques a la pista i van solventar l’encontre ben ràpid i amb moltíssima actitud competitiva. El Cadet i Juvenil Masculí es van desplaçara Castellar del Vallès, on els juvenils van atropellar l’equip rival 3 a 0, i no van baixar la guàrdia en cap moment, en un partit on el Castellar no va poder sumar més de 12 punts per set. El Cadet va patir més, remuntant un 2 a 1 en contra per guanyar de forma èpica al tie-break. El Júnior nova tenir tanta sort el diumenge a La Torre de Claramunt, on després de lluitar fins l’1 a 1, es van quedar sense gas i els rivals, molt sòlids en el seu joc,van endur-se els dos sets següents.

 

Pel que fa als equips femenins, el Sènior Femení A nova poder fer front al Sant Boi, que va guanyar a casa seva per 3 a 0, i haurà de guanyar al Rubí a l’últim partit de la primera fase per assegurar-se matemàticament la plaça algrup d’ascens. Els equips d’UManresa van jugar ben d’hora a Santpedor el dissabte dos partits solidíssims que van guanyar per 1 a 3. A més, vam poder gaudir del debut de dues infantils més: la Clàudia Caballol i la Clàudia Riera. Esperem que puguin gaudir de més minuts amb les seves companyes més grans.

 

Els equips infantils femenins van jugar diumenge a casa, on l’Infantil Blanc va guanyar un cop més, ara per 3 a 1 contra Igualada, i sense el seu millor joc, però treballant prou bé com per emportar-se la victòria. L’Infantil Blau, en canvi, s’enfrontava a un Santpedor líder de la categoria, i no va trobar el punt extra per poder competir i va acabar perdent per 0 a 3. Una situació similar van viure els equips alevins femenins. L’Aleví Blau, tot i començar molt bé i guanyant dos sets, les rivals de Molins de Rei van guanyar els tres següents quan les manresanes es van desconcentrar. L’Aleví Blanc, encanvi, va jugar el seu millor partit fins ara, guanyant per 5 sets a 0 i mostrant el millor joc que ens poden oferir les nostres jugadores.