L'Infantil Masculí ja és de primera! El primer equip femení rep una dura derrota a Mundet.

Aquest dissabte a la tarda, les jugadores del Vòlei Manresa femení de Primera Divisió Catalana es van desplaçar al Pavelló del Carmel per competir contra el CV AA Llars Mundet. L'equip manresà es presenava amb moltes baixes, completant la convocatòria amb moltes jugadores de base com la cadet Íria García en la posició de central.

En el partit a l'Ateneu, les manresanes van jugar un gran partit i es van imposar per 3 a 0, però a la tornada això seria una tasca molt difícil. L'equip barceloní va sortir molt concentrat i agressiu des de la línia de servei. Tant en el primer com en el segon set van aconseguir treure del partit la recepció manresana, complicant a construcció de joc i imposant-se per 25 a 10 en ambdós sets. En el tercer, Manresa va tenir alguna mostra del que l'equip és capaç de fer, però massa tard en el partit com per remuntar-lo com la jornada anterior. Amb un 25 a 16 l'equip barceloní va tancar l'encontre.

Els dos Sèniors B van tenir duels importants. L'equip femení va perdre en el seu desplaçament a Andorra, però el filial masculí es va imposar per 3 a 0 contra Vall d'Hebron, avançant-los en la classificació i empatant-los a punts amb Panteres Grogues, el següent rival i l'equip que ocupa l'última plaça per accedir a les fases d'ascens.

El Juvenil Masculí A, encara amb la ressaca emocional després del quart lloc a les Fases del Campionat d'Espanya, va perdre per 1 a 3 contra Vall d'Hebron en un partit molt ajustat. L'Infantil Masculí va guanyar a Castellar del Vallès, i queda matemàticament campió de Segona Divisió i promocionat a Primera Divisió per a la campanya de l'any vinent. El Cadet Masculí també va guanyar a Castellar i segueix les passes dels seus companys més joves. El Juvenil Masculí B quasi dona la sorpresa i va caure al tie break contra Víkings, el primer de grup. L'Aleví va perdre per 3 a 0 contra un Mataró que és líder.

En una jornada amb pocs partits de la base femenina, l'Infantil Blanc va guanyar 0 a 3 a domicili, i els dos equips alevins van guanyar 3 a 0 els seus partits al Puigberenguer, enviant l'equip Blanc a fases en primera posició al Campionat de Catalunya Aleví Femení. El Cadet Negre va caure per 1 a 3 a casa.