La base masculina es llueix en una jornada difícil pels primers equips

Els Juvenil i Cadet Masculí van firmar dues grans actuacions contra els equips del FS Castellar en una jornada amb només sis partits oficials. Els juvenils van ampliar la seva ratxa de victòries per 3 sets a 0 contra un FS Castellar que va sorprendre molt, però que els manresans van saber gestionar adaptant el seu joc i solucionant el partit amb èxit. L’equip cadet ho va tenir més difícil, després d’arrencar amb el peu esquerre i amb un joc regular. A partir del segon set van despertar, i el partit va ser especialment ajustat. Es va acabar resolent en el tie-break, amb un 15-13 a favor de Manresa. Cal destacar l’actuació de Cels Martínez, un jugador infantil que va debutar amb els cadets i va poder gaudir de molts minuts, contribuint a la victòria de tot l’equip.

El mateix Juvenil Masculí, just després del seu partit oficial, van jugar un segon partit. Aquest cop, un amistós contra el Sènior Masculí B, que no competia aquesta jornada. Amb molt ambient a la grada, i molta energia per part de tots els jugadors, el juvenils van poder gaudir d’una atmosfera més relaxada i jugar sense pressió, en un partit a 4 sets que va acabar en 2 a 2.

Els dos primers equips han tingut una jornada molt difícil en canvi. L’equip masculí es va enfrontar a un Arenys molt superior que el va despatxar en tres sets. Les noies, que tenien un cap de setmana dur amb dos partits, van perdre dissabte per 0 sets a 3 contra un Sant Boi que va fer un partit excel·lent. L’encontre va ser molt igualat fins que les santboianes van remuntar un segon set que Manresa creia que tenia sentenciat. Diumenge només va afegir sal a la ferida, on Sant Quirze també va guanyar per 0 a 3 a l’equip del Bages a casa seva.

El Júnior Masculí no acaba d’aixecar cap, i encara no ha guanyat cap partit. Aquest dissabte van caure davant l’equip de La Torre Claramunt, on tot i intentar coses noves, no han tocat la tecla correcta. Com a punt positiu, varis jugadors suplents que tenen molt poca experiència de joc van sortir al camp amb molt bona actitud, plantant cara al rival i sumant a l’equip en els moments difícils.