El Juvenil Masculí guanya a casa i posa el punt de mira en el Campionat de Catalunya

El Juvenil Masculí va guanyar de nou aquest cap de setmana a casa, contra un rival directe, el Girona. Els locals es presentaven amb baixes i sense cap col·locador juvenil, així que va ser el torn d'Oriol Renalies, del Cadet Masculí, de debutar a la categoria i jugant pràcticament tot el partit. Després de perdre un primer set ajustadíssim per 24 a 26, els manresans van posar una marxa més i van guanyar còmodament els següents tres sets, amb un joc excel·lent. També va jugar un gran partit a casa el primer equip femení, que es tornava a enfrontar a Rubí, l'equip que, dues jornades abans, les havia deixat al grup de permanència. Aquest cop les manresanes van fer la feina, i encara que Rubí va competir un set, la victòria va caure al costat de les locals per 3 a 1 també.

Menys sort va tenir el primer equip masculí, que després de la contundent victòria contra Olot la jornada anterior, aquest cap de setmana es va trobar amb un Arenys que competeix pel lideratge i que no vam saber competir. Tot i així, ara mateix les opcions de permanència son molt reals i la motivació és altíssima de cara a les pròxies setmanes, on toquen els partits contra els rivals directes de la classificació. Els dos Sèniors B van patir la mateixa sort, i tot i venir d'una dinàmica molt positiva, no van poder treure cap set dels seus partits respectius. L'equip femení jugava a casa, i va aconseguir posar al Cecell contra les cordes al segon set, una feina que no va ser suficient per girar el marcador en cap moment i que va donar el partit 0 a 3 per les lleidatanes. El B Masculí, que es va desplaçar a Terrassa, va fer una davallada en el nivell de joc que portaven oferint les últimes jornades, aquest cop contra un rival que va ser lleugerament superior en tot moment del partit.

Les jugadores de la branca Taronja Femenina es van desplaçar a Santpedor, d'on van rascar dos punts de dos tie-breaks consecutius. Les Cadets van sortir amb un gust agrdolç, contentes d'aconseguir més punts però encara no satisfetes per no aconseguir la victòria. Per les Juvenils el resultat va ser una mica més positiu, que van aconseguir el seu primer punt de la temporada! Els equips Infantils Femenins van tenir resultats de tots colors. L'equip Blanc es va imposar per 0 a 3 contra un rival directe com és el Cecell, remuntant una ratxa de partits agredolços i tornant a la bona dinàmica. El Blau, en canvi, va caure a Torelló per 1 a 3, amb un joc irregular que té moments molt bons però que no es suficient per competir del tot.

La resta de la base masculina va tenir una jornada nefasta, tot i que venien en molt bona dinàmica de la jornada anterior. L'Infantil, el Cadet i el Júnior Masculins van caure tots per 0 a 3 en els seus respectius desplaçaments.