El Juvenil Masculí del Vòlei Manresa porta 4 victòries consecutives sense cedir cap set

El Juvenil Masculí s’ha imposat aquest passat dissabte per 0 sets a 3 al pavelló de La Torre de Claramunt, el quart partit consecutiu guanyat amb aquest resultat. L’equip manresà, que a més compta amb una gran quantitat de jugadors de primer any, té encara molt marge de progressió i segueix treballant no només per mantenir la màxima categoria, sinó per competir per les màximes posicions. Alhora, l’Infantil Femení Blanc segueix invicte i líder del seu grup després d’un ajustadíssim partit aquest diumenge contra un gran Cecell Claver, que les manresanes es van acabar emportant per 3 a 2. Si segueixen aquesta bona dinàmica, les noies podran lluitar per l’ascens a la màxima categoria a la primavera. L’Infantil Femení Blau també va protagonitzar un partit d’infart, que va acabar en 3-2 també i un resultat de 22-20 al cinquè set.

Els dos Sèniors B han complert, i amb molt bona nota, aquesta jornada. El masculí es va endur la seva primera victòria, i a més ho va aconseguir per 3 a 0, contra un CV Andorra que va dedicar massa esforços a pressionar l’àrbitre, amonestant-los amb més d’una targeta. Cal destacar el bon paper de jugadors nous a la plantilla, que tot i els pocs minuts anteriors, van sortir al camp per suplir les baixes dels titulars i van jugar un gran vòlei. L’equip femení es va desplaçar a Igualada per jugar contra un equip tècnicament més dèbil, i van complir guanyant per 0 a 3 i sumant una victòria més.

Els dos primers equips van tenir una jornada de nou molt crítica, perdent per 3 sets a 0 els desplaçaments dels dos equips. El masculí no va saber competir contra l’Olot, i encara que amb una recepció millor que la dels rivals, el baix percentatge de sideout, amb poca contundència en atac, no va ser suficient per poder competir del tot contra els de La Selva.

Les noies del primer equip es van traslladar a Sant Quirze del Vallès, on van competir els dos primers sets, però van abaixar els braços a l’últim. El pròxim diumenge serà clau a l’hora de guanyar-se la classificació al grup d’ascens.

Els dos equips d’UManresa es van traslladar Andorra dissabte al matí, on les cadets van jugar un gran partit després d’un primer set regular i guanyant per 1 set a 3. Aquest equip segueix fent passes endavant i ara mateix es troba en un triple empat amb Igualada i Alpicat per la primera posició al grup de lliga. Les juvenils, en canvi, segueixen progressant però amb alguna mancança, i van perdre al mateix pavelló per 3 a 1, després de competir molt bé la primera part del partit. L’arbitratge qüestionable, com en cada desplaçament a Andorra, no va ajudar a l’equip de Manresa.

Els Cadet, Infantil i Júnior Masculins van tenir resultats variats en els seus desplaçaments. Els cadets van guanyar per 1 a 3 a Rubí en un gran partit, on no haurien patit tant si no fos pels seus propis errors en alguns moments. L’Infantil i el Júnior es van desplaçar a Lleida per jugar contra Balàfia, on van perdre 3-1 i 3-0, respectivament.

Els Cadet i Juvenil Femení Taronja van tenir una jornada dura dissabte al matí a l’Ateneu Les Bases, on van rebre un Alpicat líder en les dues categories. Tot i així, una gran actitud per les jugadores i també per la grada manresana van fer que es competissin els sets i les noies sortissin amb el cap ben alt.

Les més petites, les Alevines, van tenir una jornada doble, amb partits a casa dissabte, i un desplaçament a Sant Esteve de Sesrovires diumenge. Dissabte va ser una jornada rodona, amb victòries davant del Vòlei Molins per 5 a 0 els dos equips i una progressió brutal per part de totes les jugadores en només una setmana. Diumenge va ser més difícil, i mentre que l’Aleví Blanc va poder guanyar per la mínima i amb molts nervis en un 2 a 3, l’Aleví Blau no va poder fer cara al rival i va caure per 5 a 0.