El Juvenil manté la bona ratxa en un cap de setmana on només jugaven els nois

El Juvenil Masculí va tornar a guanyar aquest cap de setmana a casa, aquest cop contra el CN Terrassa, un club que sempre dona moltíssima guerra a pista. Els manresans van arrencar el partit ben concentrats i es van endur el primer set,però els egarencs van guanyar el segon. Un cop contra les cordes, els nois locals van posar una marxa més i ja no van afluixar fins a guanyar el partit per 3 a 1. Aquest equip, el millor competidor de tota la branca masculina, ja té l’objectiu posat en la següent fase de campionat i això els està passant factura les últimes jornades, on tenen moments de desconcentració.

 

A la mateixa pista, una estona abans, el Cadet Masculí, amb moltes baixes, ensopegava amb un CV Rubí que ha millorat molt i ha donat la sorpresa amb una victòria per 0 a 3. Aquest equip, que lluita també per col·locar-se al grup decampionat de la seva categoria, no es pot permetre més ensurts com aquest. L’Infantil Masculí, en canvi, s’enfrontava a un gran Balàfia, però els nois de Manresa van plantar cara en tot moment. Tot i així, no va ser suficient perquè l’equipl leidatà no guanyés el matx.

 

El primer equip, de Primera Divisió Nacional, va desplaçar-se diumenge a El Pratper enfrontar-se al líder de la lliga. Tot i que el resultat va ser el mateix que a l’anterior jornada, els manresans van jugar molt millor i d’una forma molt més sòlida, i s’emporten moltes més bones sensacions de cara al partit clau la següent jornada contra l’AD Cierzo.

 

El Júnior també va enfrontar-se a Balàfia, però amb moltíssimes baixes i pocs canvis. El bon joc no va ser suficient per enfrontar-se als lleidatans, i van acabar perdent per 3 a 0. La nota positiva va ser el debut amb molt bones sensacions en la categoria dels cadets Alai Jiménez i Marc Martín.