Jornada difícil per als primers equips del Vòlei Manresa

Aquest cap de setmana els dos primers equips del Vòlei Manresa van perdre els seus respectius partits. L’equip masculí de Primera Divisió Nacional va perdre per 1 a 3 a casa contra el CV Manacor, un equip jove i elèctric. Tot i que el bon joc dels manresans els va donar el primer set, els manacorins es van despertar i van aconseguir capgirar l'encontre en favor seu. En el cas de l’equip femení de Primera Divisió Catalana, es van traslladar a Sant Just per competir contra les favorites del seu grup. L’equip va plantar cara, però va acabar perdent 3-0 contra un equip farcit de jugadores de nivell Superlliga. Tot i això, l’equip de Manresa segueix entre els tres primers i no abaixa el cap per consolidar-se com un grup sòlid i que apunta a l’ascens..

Els dos equips femenins d’UManresa van endur-se dues victòries contra el CV Santpedor al pavelló de l’Ateneu les Bases. Les Juvenils van controlar el partit en tot moment i van guanyar per 3 sets a 0. Les Cadets van ser molt més irregulars, després d’un inici de partit molt bo, i van acabar patint més del compte per guanyar 3-1.

El Juvenil Masculí, després d’una primera jornada difícil contra els favorits, segueixen en una ratxa espectacular, amb la tercera victòria per 3-0 consecutiva. Aquest cop el partit va ser a casa, i aquest resultat els col·loca en tercer lloc a la classificació i consolidant-se com un dels grans equips de la lliga.

Els equips infantils han tingut resultats variats aquesta jornada. L’Infantil Femení Blanc va guanyar contra Igualada per 3 sets a 1, en un partit que van començar perdent, però que van poder girar en favor seu. L’Infantil Femení Blau va desplaçar-se a Santpedor, on va perdre per 1 set a 3 en un partit que es va competir bé, però que va acabar decidit per la superioritat física del Santpedor. L’Infantil Masculí també va perdre per 1 a 3 contra el CN Terrassa.

Aquest cap de setmana també hem vist el debut en competició dels equips alevins femenins contra el CV Sant Esteve Sesrovires. L’Infantil Femení Blanc, tot i no fer el seu millor joc, van guanyar per 5-0, demostrant la bona dinàmica amb la qual han començat la temporada.

L’Aleví Blau va caure per 0-5 en el primer partit que havien jugat mai les noies, però van demostrar moltes habilitats apreses en poc temps i molt bona actitud de cara a la temporada que encaren.

El Cadet i Júnior Masculí segueixen en mala ratxa, amb dues derrotes, per 0-3 i 1-3 respectivament, i hauran de seguir treballant per remuntar la situació.