Ja és aquí el CAMPUS D'ESTIU 2024!

Un any més, va arribant l’estiu i amb ell el CAMPUS DE VOLEI!


Després de l’èxit de l’edició anterior seguirem treballant setmana rere setmana tots aquells conceptes bàsics del nostre esport per tal de ser cada dia millors jugadores i jugadors. Tècnica, tàctica, treball físic, psicològic, treball en equip i mil valors més que envolten el vòlei seran les coses que treballarem i interioritzarem durant el campus.


A més a més mantindrem les visites de jugadors i jugadores referents del món del vòlei que ens explicaran la seva experiència i ens faran una petita màster class!
Però... tot i seguir el format de l’any passat també us portem una novetat: ens aventurem a afegir una setmana més de campus! Aquí us les deixem:
- Setmana 1(24-28 de juny)
- Setmana 2 (1-5 de juliol)
- Estades de vòlei (7 al 12 de juliol)
- Setmana 3 (15-19 de juliol)
- Setmana 4 (22-26 de juliol)
- Setmana 5 (29 de juliol – 2 d’agost)


Al Campus si poden inscriure nens i nenes d’edat Aleví, Infantil i Cadet, nascuts entre 2013 i 2008 (per inscriure nens i nenes d’altres edats consultar al correu d’informació de la part inferior)


L’horari del campus és de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30. Amb servei d’acollida al matí de 8:30 a 9:00 i al migdia de 13:30 a 14:00. (per a més necessitats consultar al correu d’informació de la part inferior)


El preu de les setmanes serà de 80€ on els socis del club podran gaudir de un descompte. Podeu accedir a les inscripcions aquí i emplenant el formulari.

Aquest any tornem a comptar amb les ESTADES del Vòlei Manresa, si encara no t’hi has apuntat, no ho dubtis!!!

Per a més informació sobre les activitats d’estiu pots enviar un correu electrònic a: escoletavoleimanresa@gmail.com