L’Infantil Femení Blanc acaba la primera volta de lliga líder i imbatudes

Els dos equips infantils femenins, entrenats tots dos per Marc Torras i GuillemLópez, han jugat a casa aquest diumenge a l’Ateneu les Bases, emportant-se duesvictòries molt importants. L’Infantil Femení Blanc va ser el darrer en jugar ies va imposar a Cecell Claver per 3 sets a 1, en un partit on l’equip lleidatàva sorprendre molt i va exposar les debilitats de les manresanes. Tot i així, lesjugadores locals van mostrar el seu millor joc en els moments importants i vanacabar enduent-se la victòria. Amb aquesta victòria tanquen una primera voltade lliga en primera posició i sense perdre cap partit. L’Infantil Femení Blauva complir amb molt bona nota en el partit contra Torelló, un rival directíssimen el seu grup. Les noies van competir amb un gran joc, ordenades i sòlides, iamb molt bona pressió en el servei. Les manresanes van sorprendre positivamenti es van endur un importantíssim 3 a 0 per col·locar-se segones en laclassificació.

 

A aquestes dues victòries cal sumar la de l’Infantil Masculí, que en el seudesplaçament el diumenge a Barberà van endur-se un partir ajustadíssim al tie-break. Un molt bon treball de recepció va decantar la balança en favor dels nois deManresa. Menys sort van tenir els equips Cadet i Juvenil Masculins, que vanvisitar els líders indiscutibles dels seus grups a Sabadell. Tots dos van caureper 3 a 0, però no van donar el matí per perdut i van aprofitar el repte perposar-se a prova a cada punt contra els equips del Vallès.

 

Els equips sèniors han tingut una jornada dura aquest cap de setmana, els dosequips masculins competint a casa i els femenins a domicili. El primer equipmasculí va jugar contra CV Sant Martí, on després de guanyar el primer set, esva anar quedant sense gas i va caure per 1 a 3. El Masculí B, mateix resultatamb un guió diferent, ja que després de perdre els dos primers sets contra unmolt bon Terrassa, va treure més ganes que joc i es van endur el tercer set,amb una bona dinàmica que va seguir fins al final del quart set, que elsegarencs van solventar per acabar emportant-se el partit.

 

El Sènior Femení B va seguir un patró idèntic al dels seus companys del Masculí B,però en un desplaçament a Lleida per competir contra Cecell. El Sènior Femení Ava patir de valent contra un Prat que va mostrar molt bon joc. Les noies deManresa van comptar amb reforços de la base femenina que van debutar en lacategoria. El ritme irregular del Manresa va passar factura, i el partit es faallargar fins un cinquè set que es van endur les jugadores del Prat.