Estrenem nova web

Amb l'inici d'octubre i l'arrancada, aquest cap de setmana, de totes les competicions federades no podia ser millor moment per a presentar la nova Web.

Un projecte que fa temps que volíem tirar endavant i que finalment hem aconseguit.

La construcció

De la mà de Sirius Comunicació hem definit quina havia de ser l'estructura de la web, quines necessitats teníem i quina informació s'havia de plasmar en totes les seccions.

Així hem aconseguit estructurar molt millor la informació i poder disposar d'un canal de notícies net i que es pot actualitzar d'una manera molt més senzilla.

A part, de moltes més coses tècniques que nosaltres no entenem gaire, però que ens ajudarà al fet que la pàgina web no quedi obsoleta en poc temps i que la gent que vulgui buscar la informació, ens trobi de manera molt més ràpida.

Les Seccions

En aquesta nova pàgina web trobareu les següents seccions:

El Club

En aquesta secció, a part de repassar les dades més destacades del nostre Club, també hi ha espai per explicar els nostres propòsits i per conèixer millor qui hi ha al capdavant d'aquest projecte. Com també apareix en aquesta secció, al darrere d'aquestes persones hi ha un grup de gent molt jove, amb molt talent que s'ocupa desenvolupar diferents tasques dins l'entitat i que fan que puguem seguir creixent d'una manera sana i estructurada.

Els Equips

Com bé diu el títol de la secció, aquest aparat és el dedicat a la informació sobre els nostres equips. En aquest espai podrem estar al dia tant dels calendaris, com de les classificacions dels 16 equips que tenim en competició. També hi hem col·locat un mapa per a la ubicació de les instal·lacions que utilitzem per a dur a terme els nostres entrenaments.

Vòlei Platja

El Vòlei Platja de Manresa cada cop creix més, i des del 2018, amb la construcció de les Pistes de Vòlei Platja de Manresa hem cregut convenient fer un apartat propi per aquesta modalitat del nostre esport. En aquest apartat podreu consultar els horaris i els grups disponibles que practiquen vòlei platja durant tot l'any.

Patrocinadors

En la secció patrocini donarem visibilitat a totes aquelles empreses i entitats que posen el seu granet de sorra perquè el Vòlei a Manresa segueixi creixent. Juguem a vòlei amb el Cor, i així també tractem als nostres patrocinadors i col·laboradors per poder fer que la relació entre les dues parts vagi més enllà d'una qüestió purament econòmica.

Així que volem tornar a donar les gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors un cop més:

Patrocinadors

Col·laboradors

A la part final de la secció també tenim l'enllaç a la nostra botiga online on poder adquirir el nostre material esportiu tant de competició, com d'entrenament.

Esdeveniments

Una part important del Club també són les activitats paral·leles al vòlei de competició, i és per això que també dediquem un espai al seguit d'esdeveniments que tenen lloc durant l'any i que ja s'han anat consolidant en el calendari del vòlei manresà.

Notícies

Com a últim, però no menys important, és l'apartat de notícies, i on apareixerà aquest escrit. Un lloc on poder publicar les novetats, els resultats, les curiositats i tot allò que ens pot semblar interessant de reflexar en el nostre espai web.

Amb la consecució d'aquest nou actiu digital, i sumat a les nostres Xarxes Socials gestionades pel Cesc Navarro i els nostres directes a Twitch produïts i executats pel Miquel Sanchez construiïm un entorn comunicatiu global per poder cobrir totes les necessitats d'aquest món digitalitzat en el qual ens trobem.

Esperem que tant la nova web com el nou equip de comunicació recullin molts èxits! Tant o més que els equips de competició.