Estades de Volei

Aquest any l’AE Manresa presenta les seves primeres estades de vòlei!!!

Aquestes seran la tercera setmana de juliol. Diumenge 16 ens trobarem a la casa de colònies Dom Bosco, a Castellnou de Bages, on hi passarem 4 nits fins dijous 20.

Què farem?

Als matins ens desplaçarem als diferents pavellons d’entrenament habitual amb bus on treballarem d’una manera més específica tots els elements tècnics i tàctics del nostre esport.

I a les tardes, aprofitarem les instal·lacions de la casa per remullar-nos a la piscina, fer partits de volei a l’aire lliure i farem activitats de cohesió i reflexió sobre el que ens aporta aquest esport i sobre l’esport en equip!

Cada dia tenim l'esmorzar, dinar i sopar assegurats a Castellnou de Bages, en un entorn de luxe per a passar uns dies d'esport i convivència.

Dijous passarem el matí al pavelló i passareu la nit a casa, descansant per divendres, l’últim dia de la setmana!

On ho farem?

Les estades les passarem a la casa de colònies Dom Bosco de Castellnou de Bages a 15 minuts de Manresa.

http://www.castellnou.cat/

Quan valen les Estades?

El preu d’aquestes estades que consten de 4 nits i 5 dies d'esport i activitats de cohesió en règim de pensió complerta és de 360€. Podreu veure els descomptes pels i les sòcies del club i per la inscripció de més d’un germà al formulari d'inscripció.

Et vols apuntar?

Si ets Aleví, Infantil o Cadet, estàs federat i vols passar 24h amb nens i nenes que comparteixen la teva mateixa afició, aquesta és la teva!

Vista el següent enllaç i reserva la teva plaça.

FES CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Per més informació sobre les activitats d'estiu pots enviar un correu electrònic a: escoletavoleimanresa@gmail.com