Enèsima victòria del Juvenil Masculí, el primer equip femení segueix en ratxa

El primer equip femení es va desplaçar aquest diumenge a Vall d'Hebrón, arribant al partit amb una dinàmica ideal després d'empalmar sis victòries consecutives. L'equip manresà, lluny d'acomodar-se, es va avançar al marcador en 0 sets a 2 amb el millor joc vist fins ara en tota la temporada. El cansament va afectar les noies de vermell, que comptaven amb moltes baixes i van cedir el tercer set. Una última empenta però, va fer que l'equip tanqués un partit solidíssim i s'emportessin tres punts més cap a Manresa. Aquests bons resultats de la primera volta han estat ideals per afrontar la recta final de la competició amb un amplíssim marge de punts respecte les places de descens, i només a un punt de les primeres classificades en el grup.

El primer equip masculí va jugar dissabte, també a domicili, contra Mundet, els líders indiscutibles de la categoria. Els locals no van afluixar en cap moment, i els manresans, encara que van jugar molt millor que en el partit d'anada, no van arribar al nivell per competir contra els barcelonins, que amb aquesta victòria per 3 sets a 0, ja han consolidat la seva primera posició matemàticament.

El Juvenil Masculí va sumar una victòria més de forma rotunda i en 3 sets contra Mataró, demostrant l'altíssim rendiment de l'equip a falta de poques setmanes pels Campionats de Catalunya. Ara afronten el següent partit contra Arenys amb moltes ganes, ja que es trata d'un rival directe que els va derrotar en un encontre ajustadíssim a l'anada. El Cadet Masculí també va guanyar, però amb més dificultats, derrotant a Viladecans al tie-break. No va ser el millor partit dels nois, però per sort si suficient per derrotar als rivals i endur-se la victòria. L'Infantil Masculí va tenir una mala jornada, enfrontant-se a un Vilanova superior. Els locals van tenir bons moments, però no va ser suficient per arribar a competir contra l'equip del Garraf.

La base femenina va tenir un cap de setmana bastant dur. El Sènior B va caure a Gelida per 3 a 1 en un partit ajustadíssim que es va decidir en un 28-26 al quart set. Els dos equips d'UManresa, que rebien a les líders d'Alpicat, van caure en dos duríssims 0 a 3. La branca Femení Taronja també va caure derrotada en els dos partits a Girona, les Cadets de forma bastant rotunda, mentre que les Juvenils, amb un joc molt millorat, van aconseguir competir-ho. Tot i així, no van poder evitar la derrota per 3 a 1.

Els equips Infantils Femenins van perdre també a casa els dos partits. L'Infantil Blau va perdre 0 a 3 contra l'escolar de Sant Ignasi, mentre que el Blanc va perdre 3 a 1 contra Cerdanyola. Els dos Alevins Femenins sí que van guanyar els dos partits, el Blanc en un contundent 0 a 5 contra Cabril, i el Blau en un ajustat 2-3 cibtra Sant Gervasi.