Tots els equips femenins de l’AE Vòlei Manresa ja es troben en competició

Aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, tots els equips femenins de l’AE Vòlei Manresa han jugat la primera jornada de lliga, sumant-se al Sènior Femení A que ja havia iniciat la competició el cap de setmana anterior. Aquest equip ha aprofitat la inèrcia de la victòria de la primera jornada i s’ha imposat a l’ASFE a domicili per 0-3, amb dos primers sets molt contundents, i un tercer on es van relaxar i van haver de remuntar per assegurar-se la victòria. El Sènior Femení B també ha encetat la lliga amb una victòria rotunda sobre el CV Balaguer per 3-0, jugant un partit molt sòlid.

Pel que fa als equips de la base femenina, els dos Infantils també han guanyat en aquesta primera jornada. L’Infantil Blanc, amb un partit més irregular, es va endur la victòria de forma espectacular al tie break, remuntant un 8-14 en contra i tancant el partit amb un 17-15. L’Infantil Blau va tenir una primera jornada molt més tranquil·la, guanyant per 0-3 a La Torre de Claramunt, amb un joc ordenat i reduint els errors. Les Cadet i Juvenil Femení Taronja van perdre ambdós primers partits a Andorra, per 3-0 i 3-1 respectivament, però competint gran part dels partits i marxant amb bones sensacions de cara a les jornades que venen.

Els equips de l’UManresa Cadet i Juvenil Femení van viure partits molt diferents en els derbis que van jugar contra l’ASFE Sant Fruitós. Les Cadets, que tot i les baixes importants segueixen sent un equip molt sòlid, van jugar un gran vòlei per endur-se el partit 3-0. L’equip juvenil, en canvi, encara ha de trobar la fórmula per ser més competitiu, i amb dificultats per competir contra l’equip de verd, va perdre 0-3.

Els equips de la base masculina van disputar la segona jornada de competició, amb molt millor resultat que la primera. L’Infantil Masculí, que visitava el FS Castellar, va arrancar el partit amb mal peu, perdent el primer set, però va despertar per guanyar tres sets seguits i endur-se el partit per 1-3. El Cadet i el Juvenil Masculí van competir a casa contra el Igualada, els cadets amb més altibaixos, perdent el tercer set, però en general amb una bona actuació i guanyant 3-1. El Juvenil va jugar un partit complet i sense fissures, guanyant l’encontre 3-0. El Júnior, que també jugava contra Igualada, però en aquest cas a domicili, va millorar el seu vòlei respecte al primer partit, però encara té mancances i va caure per 3-0 a l’Anoia.

Els dos equips Sènior Masculins arrancaran la competició a Primera Divisió Nacional i a Segona Divisió Catalana el següent cap de setmana.