Els equips de Primera Divisió acaben la Fase 1!

Els equips que competeixen en la categoria de Primera Divisió Catalana han acabat la Fase 1 de la lliga i ara es disposen a preparar-se per la Fase 2, on hauran de competir per la permanència, l'ascens, o el campionat, segons hagin classificat. El primer equip femení, ha acabat aquesta fase pitjor del que la va començar, i ahir va perdre contrà Rubí per 1 a 3. Amb aquest resultat han quedat a només una victòria de classificar pel grup d'ascens i garantir la permanència.

La base masculina, en canvi ha aconseguit dues classificacions per competir a la Fase Campionat de la categoria. El Juvenil Masculí, que ha fet una primera fase estel·lar, va guanyar dissabte al CV Barberà, per 3 sets a 1, i afronta aquesta nova fase amb molt bones sensacions. L'Infantil Masculí, també ha aconseguit aquesta plaça, després d'una contundent victòria contra l'Igualada per 3 a 0.

El Cadet Masculí s'ha quedat només a una posició de poder lluitar pel campionat, i després de la derrota dissabte contra Barberà, tocarà seguir treballant per mantenir la categoria. El Júnior Masculí també ha tancat la fase amb derrota, contra FC Barcelona en aquest cas, i es troba en la mateixa situació que el Cadet.

El primer equip masculí també ha començat amb mal peu la segona volta de Primera Divisió Nacional, amb una derrota per 0 a 3 contra el FC Barcelona que deixa pitjor gust de boca que el partit de l'anada. Per als manresans, cada partit que queda és una final que pot determinar la permanència en la categoria la temporada vinent.

Els dos Sèniors B, que després d'una primera volta un tant fluixa estaven fora de les places d'ascens, han fet un gir a la truita i es troben en una molt bona dinàmica que s'ha demostrat aquest cap de setmana amb dues victòries. L'equip femení va guanyar contundentment contra Igualada a casa per 3 sets a 0, mentres que l'equip masculí es va desplaçar a Andorra, una pista complicadíssima i amb moltes baixes a la plantilla. Tot i així, van jugar de forma sòlida i intel·ligent i es van endur una victòria importantíssima per 1 set a 3. Els dos equips es troben ara la difícil però possible tasca de classificar per als grups d'ascens.