El Vòlei Manresa treu un punt treballadíssim de Manacor en un partit maratonià

El passat dissabte el primer equip del Vòlei Manresa va jugar a la pista del CV Manacor, tancant la ratxa dels quatre partits consecutius contra els quatre primers classificats a la Lliga. Després d’haver complicat molt les coses als líders, i havent rendit en tots els encontres, els manresans enfocaven aquest partit amb l’objectiu de mantenir el nivell de joc i estar presents en el moment de que el rival fallés. Complint amb la tasca encomanada, els visitants van sortir més agressius del que esperaven els amfitrions, que van veure com tot i anar per darrera al marcador, els de Manresa mantenien una intensitat de joc molt alta. Forçats pel bon treball defensiu dels manresans, els mallorquins van pecar d’erràtics en moments clau, donant l’oportunitat al Manresa d’endur-se el set. Aquests no van perdonar, prenen l’oportunitat que se’ls presentava i emportant-se el primer set 23 a 25.

Al segon set, una mica desconcertats per la derrota del primer set i encara una mica confiats, els de Manacor no van trobar la peça per competir del tot. El Manresa va Afegir sal a la ferida, jugant amb més decisió ara i posant un bon avantatge al marcador que només van haver de gestionar al llarg del set. Amb un 19 a 25, el Vòlei Manresa ja anava 0 a 2 i s’assegurava puntuar en aquell encontre.

Demostrant perquè lluiten per accedir a les fases d’ascens, Manacor va moure la banqueta i va començar a trobar forats en la defensa manresana. També més ofensius des de la línia de servei, la recepció visitant va perdre precisió i es van veure a remolc dels locals al llarg del tercer set. Sense distanciar-se massa, el Manresa veia com tenia els tres punts a tocar però a l’hora molt lluny, amb un Manacor molt despert ara a l’altre costat de la Xarxa. Amb un 25 a 22, els locals van allargar el partit un set més. El quart set va ser com el tercer però amb les diferències més accentuades. Els manresans van perdre molta precisió i van començar a errar, distanciant-se cada cop més al marcador. El partit va anar al cinquè set després de que Manacor empatés el partit amb un 25 a 20.

El tie-break va ser un resum del partit reduit a l’extrem. Manacor va començar el desempat amb una lleugera avantatge, però el Manresa va sortir refet, recuperant el control del partit i mostrant-se més agressiu que mai. Amb un 11 a 14 al marcador, semblava que Manresa podia donar la gran sorpresa de la jornada, però els manacorins van apretar lo just per acumular errors dels visitants I no els van permetre construir un bon K1, recuperant punt a punt fins a remuntar el partit 16 a 14.

El primer equip femení es va desplaçar al Carrer Neptú de Barcelona per enfrontar-se de nou a l’AEE Montserrat Gracia. Les noies no van jugar un bon partit, que tot i moments encertats on van competir bé, ratxes de serveis de les rivals els hi van girar el marcador en varies ocasions. Intentant respondre, al tercer set les manresanes semblaven començar a trobar-se, però de nou es van enganxar en una rotació concreta, deixant la porta oberta a les locals per endur-se el partit 3 a 0 i escapar-se en la classificació.

Només el conjunt masculí dels equips filials va jugar aquest cap de setmana, enfrontant-se al CV Vall d’Hebron, líders del grup. L’equip comptava amb moltes baixes, i tot i competir cada set, van acabar perdent per 3 a 0.

La base masculina va tenir resultats diferents. Un Júnior amb moltes baixes va perdre 3 a 1 contra Cunit, tot i fer un bon paper. El Juvenil rebia el FC Barcelona i va competir a estones, incapaços de mantenir el ritme tot el partit i perdent 1 a 3. El Cadet i l’Infantil van complir amb nota a Castellar del Vallès, guanyant per 0 a 3 ambdós partits, mantenint-se com equips favorits a l’ascens a Primera Divisió. El Juvenil Masculí B va perdre per 0 a 3 contra Víkings, i els Alevins van caure 2 a 1 contra el CN Terrassa.

La base femenina va comptar amb molt bons resultats aquesta jornada de nou. Els equips d’UManresa van jugar contra el DSV Sant Cugat, un rival directe que es poden trobar a les fases d’ascens. Les juvenils van guanayar per 3 a 1, i les cadets per 3 a 0. La branca Taronja ho va tenir més difícil: les cadets van perdre per 0 a 3 contra Magic Vòlei Viladecans, tot i jugar un bon partit. El Juvenil sí que va complir, imposant-se 0 a 3 per la via ràpida. El Cadet Femení Negre va perdre 3 a 0  contra el CV Tiana. L’infantil Blanc va guanyar 3 a 0 de nou còmodament, mentre que el Blau va pedre 0 a 3 a Vilobí del Penedès. Les alevines també van treure dues victòries, 0 sets a 3 en cas del Blanc i 1 a 2 en el cas del Blau, guanyant el set decisiu amb un 29 a 31 d’infart.