El Vòlei Manresa s’imposa a Igualada per 3 a 0 en la segona victòria en tres partits

El primer equip masculí va rebre l’Igualada VC en la tercera jornada de la temporada, i segon partit consecutiu a casa. El partit es presentava com tot un derbi, no només per la proximitat territorial i la rivalitat entre clubs, sinó també per la presència d’antics membres de l’equip tècnic i de la plantilla de Manresa a l’equip de l’Anoia. El primer set, renyit fins ben bé els últims punts, els dos equips havien estat poc decidits, però els locals van treure empenta de l’ambient a la grada I van tancar el set amb un 25 a 22.

En el segon set l’equip manresà va fer algunes passes endavant, millorant la defensa i la construcció del joc. Controlant el ritme del partit, els locals es van posar per davant del marcador ben d’hora i van gestionar l’avantatge amb maduresa, sense permetre als visitants respondre I emportant-se el segon set per 25 a 17.

En el tercer set, lgualada no va donar el partit per perdut, i treient forces de la desfeta en el set anterior, van posar en problemes un Manresa poc intens en l’inici del joc. L’equip de l’Anoia es va ordenar més i, amb els locals erràtics en atac, van estar per davant en el marcador en varis moments. De nou la grada va fer el paper de setè jugador, i a base de bombo i gralla va esperonar els seus jugadors a recuperar el ritme dels sets anteriors. Veient els tres punts a tocar, una última apretada dels manresans els va fer trobar el bon joc i van tancar el set amb un 25 a 23 al marcador, sumant tres punts més que sumen sis al total, uns punts molt buscats de cara a una permanència que estarà molt competida a mesura que avancin els mesos.

L’equip femení va tenir una jornada dura contra Sant Just, un equip molt jove i amb molts canvis, on la majoria de jugadores compaginen la competició a Primera Divisió Catalana amb competicions de nivell superior. Les de Manresa van tenir un inici molt dur, però poc a poc van anar de menys a més, ajustant-se al joc que plantejaven les visitants i competint l’encontre cada cop més. En el tercer set, vam veure les manresanes posar-se per davant del marcador en alguns moments, però Sant Just va competir la tàctica amb potència i, arribant més fresques al final del partit, van girar el marcador per endur-se el partit per 0 a 3.

Els filials del Vòlei Manresa van tenir una jornada molt similar als primers equips. El masculí es va desplaçar a Girona per enfrontar-se al seu filial masculí, i van guanyar per 3 a 0 amb molt més marge que els seus companys del primer equip. Les noies del fiial manresà també van jugar a casa, rebent el CV Andorra, equip amb qui compartien la primera posició del grup. Tot i així, no va ser el dia de les locals, que van veure com les visitants els hi proposaven un joc que no van poder contrarrestar i van perdre per 0 a 3.

La base masculina va tenir una jornada molt positiva, amb victòria de quasi tots els equips, igual que els dos sèniors. El Júnior i el Juvenil A van guanyar còmodament per 3 a 0 ambdós partits a casa, i fent rotacions que van permetre minuts a tots els jugadors. El Cadet I l’Infantil van guanyar també per la via ràpida, amb els cadets visitant Martorell I els infantils rebent el CN Terrassa en diumenge. El Juvenil B, tot i no guanyar, si que va rascar un punt portant un molt bon Monjos fins al tie-break.

La base femenina també va estar molt ocupada aquest cap de setmana amb molts partits. Els equips d’UManresa van tenir un desplaçament de deu a Igualada, on van guanyar els dos encontres per 0 a 3, i permetent jugadores de categories inferiors tenir minuts amb les seves companyes més experimentades. L’Infantil Blanc va sumar una tercera victòria de la branca competitiva per 0 a 3 a Sant Fruitós. El Cadet Femení Negre ho va tenir més difícil, perdent per 3 a 0 a Gironella, mentres que l’Infantil Blau queia per 1 a 3 a casa contra un Balaguer que mostra un joc envejable per la categoria. El Cadet Taronja va tenir els tres punts a tocar a casa, però quan l’Andorra les va dur al tie-break, es van desinflar i van acabar perdent per 12 a 15 al cinquè set. El Juvenil Taronja si que va plantar cara a les andorranes, i amb un joc ordenadíssim i unes puntes molt ofensives, es van impossar per 3 a 0 en un partit que amb prou feines va arribar a l’hora de durada.