El Vòlei Manresa s’estrena a Primera Divisió Nacional i el primer equip femení segueix invicte

Aquest dissabte el primer equip masculí de l’AE Vòlei Manresa va disputar la primera jornada contra el segon equip del FC Barcelona a domicili. Tot i la derrota per 1 a 3, l’equip manresà va poder treure molts positius al poder posar contra les cordes un dels equips més durs del grup.

En el cas del primer equip femení, van despatxar al Llars Mundet en un clar 3-0, tot i començar el partit una mica adormides. Les noies de Primera Divisió Catalana només han cedit un set en tres partits i s’estan mostrant molt sòlides en aquest inici de lliga.

Els dos Sèniors B no han estat gaire encertats aquesta jornada, perdent per 3 sets a 0 en els dos casos. El femení en el seu desplaçament a Andorra contra un equip bastant més superior, i el masculí en la seva primera jornada de competició contra un equip amb molt bagatge i experiència, però que va aconseguir competir un set fins al final.
La branca femenina de base ha tingut resultats variats aquesta jornada. Els dos equips infantils s’han endut victòries en els seus partits contra l’ASFE a casa, per 3-0 i 3-1. En canvi, el Cadet i el Juvenil Taronja, contra el mateix club, han caigut 0-3. Els dos equips d’UManresa es van desplaçar a Alpicat per jugar els partits més difícils d’aquesta lliga, on les cadets no van saber estar a l'altura d’un partit que es podia guanyar, però que les juvenils sí que van lluitar. Tot i així, el club de ponent es va endur els dos partits per 3-0.

La branca masculina de base també ha tingut un cap de setmana difícil, on el Júnior va perdre contra Monjos, l’Infantil contra un CN Sabadell molt superior, i el Cadet contra Terrassa. Tot i així, el Juvenil s’està reivindicant com un equip molt dur en la seva categoria i va imposar-se amb autoritat contra el mateix CN Terrassa per 0-3 en un pavelló molt hostil.