El Vòlei Manresa no aconsegueix la revenja contra un CV Monjos molt sòlid

El passat dissabte el Vòlei Manresa va rebre el CV Monjos a casa, donant per començada la segona volta de la lliga regular de Primera Divisió Nacional. Els manresans, aprofitant que jugaven a casa, i que venien amb bona dinàmica després de la victòria contra Mundet la jornada anterior, van començar el partit amb molt bon peu, treballant molt sòlidament i establint un avantatge considerable. Tot i arribar cap a finals de set amb un 18 a 13 al marcador, els visitants van anar remuntant a poc a poc, posant els nervis al cos dels manresans. El set es va ajustar de cop arribant primer al 22 a 22 i després a 24 a 24. Dues accions mal executades per part dels locals van donar el set 24 a 26 a Monjos.

Afectats per haver deixat escapar el primer set, el Manresa va començar el segon set totalment descolocat, permetent a l’equip visitant començar el joc amb un 0 a 7 d’avantatge. Sense permetre cap resposta per part dels locals, ni amb els canvis, Monjos es va endur el segon set amb 15 punts de diferència. Al tercer set, semblava que el partit començava de nou, amb els equips molt igualats. Els locals però, no van ser capaços de mantenir el ritme, i van tornar a mostrar-se molt poc encertats en un encontre que el CV Monjos es va endur per 0 a 3.

El primer equip femení es va desplaçar a Barberà més tard per disputar el seu partit a les 18h, l’últim partit de la nostra jugadora Miriana Pernice, que torna a Itàlia i a qui trobarem molt a faltar. L’equip s’enfrontava a un rival difícil, i va anar de menys a més, amb dificultats per competir el primer set, millorant al segon i, finalment, guanyant el tercer set davant d’un Barberà estressat per la insistència del conjunt visitant. Però l’esforç dels tres sets anteriors va passar factura a un equip amb la plantilla reduïda, i les locals van poder tancar el partit 3 a 1.

Els dos filials van tenir partits difícils a domicili contra rivals per sota a la classificació. L’equip masculí va jugar dissabte al vespre a Mataró també amb moltes baixes i reforçat amb jugadors de la base. Tot i ser un equip molt ofensiu i potent en atac, un mal rendiment en recepció els va complicar l’encontre, que es va allargar fins el tie break, on els locals van sorgir com a guanyadors. L’equip femení va tenir un partit gairebé idèntic a Igualada el diumenge al matí. Les manresanes es van adelantar en dues ocasions al marcador, però un joc poc constant va permetre a les igualadines tornar a empatar. Al tie break, el factor camp va jugar a favor de les de l’Anoia, que van acabar guanyant 15 a 10.

Els equips d’UManresa van jugar ben d’hora a casa, rebent a La Torre de Claramunt i guanyant els dos partits per mantenir-se davant de la classificació conjunta. Les juvenils van haver de arremangar-se per guanyar l’encontre, que es van endur per 3 a 1 després d’un bon partit de les visitants. Les cadets van solventar el partit més ràpid, imposant-se en un solidíssim 3 a 0. Els equips de la branca Taronja van jugar a Sant Cugat tard al vespre el mateix dissabte, guanyant per 0 a 3 els dos partits de forma molt còmoda. El Cadet Negre, va perdre a casa contra Santpedor en un bon partit d’on van treure un set.

L’Infantil Femení Blanc va guanyar per la via ràpida al CV Cerdanyola al migdia a casa, mentre que l’equip Blau va perdre en la visita a Sabadell. Ambdós equips alevins van guanyar, l’equip Blanc mantenint-se imbatut després de guanyar 3 a 2 a Martorell i el Blau guanyant per 4 a 1 a Igualada.

El Júnior Masculí es va assegurar la presència al grup de competició per a la segona fase de la lliga després de guanyar a un bon Sant Adrià per 3 a 0. El Juvenil Masculí va assegurar-se també la seva plaça guanyant 3 a 1 a Girona, en un partit on jugadors d’equips més joves van poder gaudir del seus minuts. El Juvenil B va perdre contra Martorell per 1 a 3 després de guanyar el primer set, i l’Infantil no va poder tancar un bon partit, perdent al tie break a domicili contra Andorra. L’Aleví Negre va pedre per la mínima en un 3 a 2 contra Terrassa.