El Vòlei Manresa guanya a Barberà i manté la possibilitat de salvar-se en l’última jornada

El passat dissabte el primer equip del Vòlei Manresa va rebre el CV Barberà, un equip que els havia guanyat per 3 a 1 a l’anada. Havent encaixat dues derrotes en els dos últims partits, el conjunt manresà afrontava un partit difícil on necessitaven puntuar per seguir somiant amb la permanència. L’equip del Vallès va començar amb bon peu, avançant-se en el marcador i portant el ritme del primer set. Tot I no acabar de competir l’inici de partit, els locals no van despenjar-se del tot, I el primer set va acabar 20 a 25 a favor del Barberà.

Al segon set, fent alguns canvis i sense baixar el cap per l’inici poc ideal, els locals es van espavilar i van començar a trobar les tecles per competir de tu a tu amb l’equip de groc. Posant-se per davant a mitjans del set, el Manresa va aconseguir agafar les regnes del partit contra un rival que ho posava difícil en tot moment. Amb un 25 a 21, els locals van empatar el marcador. Aquesta dinàmica es va traslladar fins al tercer set, i en el moment que els visitants van voler reaccionar, ja era massa tard i el Manresa posava el 2 a 1 al marcador amb un 25 a 20.

El Barberà va fer gal·la de nou del seu caràcter ofensiu, recuperant la contundència i posant un Manresa ja cansat contra les cordes al quart set. Tot i els màxims esforços, els visitants van ser superiors I es van imposar 19 a 25. Com ja han demostrat en altres ocasions, els manresans son capaços de trobar la seva Millor versió al tie break. Recollint tot el que havien fet bé durant l’encontre, els locals es van posar per davant al marcador i ja no van afluixar fins acabar amb un 15 a 12. Gràcies a aquests dos punts, la lluita per la permanència segueix viva, perquè el rival directe dels manresans, el Mundet, va aconseguir un punt. Ara aquests dos equips s’ho jugaran tot a l’última jornada a casa dels barcelonins.e

La base masculina va tenir dues dobles jornades. El Júnior i el Juvenil A es van desplaçar dissabte a Sant Pere i Sant Pau, on no van trobar la victòria cap dels dos. Els dos equips van jugar de nou el diumenge, a casa aquest cop i contra Sant Martí. El Júnior va tornar a perdre per 0 a 3 però el Juvenil va aconseguir una victòria important per 3 a 2. El Cadet manté el rumb posat a Primera Divisió després de guanyar 0 a 3 a Sant Adrià.

En el cas de la base femenina, només va jugar l’Infantil Blau, i va perdre per 1 a 3 contra Les Franqueses.