El Vòlei Manresa femení sorprén al CEVOL Torredembarra a casa i s’emporta la victòria en 3 sets

El passat dissabte el primer equip femení del Vòlei Manresa va rebre el CEVOL Torredembarra, un equip empatat a punts pel liderat del grup de Permanència de Primera Divisió Catalana. Venint d’una mala ratxa en els últims dos desplaçaments, el conjunt manresà afrontava un partit difícil i on les visitants eren les favorites. Tot i que les del Tarragonès van ensenyar les dents només començar el partit, les locals van combatre el foc amb foc, mostrant-se molt agressives en atac i des de la línia de servei. De seguida el partit es va tornar un estira i arronsa igualadíssim, on ambdós equips van intercanviar el liderat per un grapat de punts en el marcador varies vegades. Preses per sorpresa, les visitants no van estar encertades en els moments clau arribades al final del set, i el Manresa se’l va endur 25 a 23.

Al segon set, una mica desconcertades per la derrota en el primer set i encara una mica confiades, les de Torredembarra no van trobar la marxa més per posar-se per davant contra les locals. Les manresanes van jugar un segon set molt similar al primer, però esperonades pel set d’avantatge. La bona moral, esperonada per una grada que acompanyava la qualitat de l’encontre, va sumar al joc manresà i les va permetre avançar-se una mica més al llarg del set. Amb el 24 a 20, les visitants semblaven reaccionar però no a temps, i les locals van posa el 0 a 2 al marcador de nou amb un ajustat 25 a 23.

Veient els tres punts a tocar, l’equip local va començar a creure’s que el partit era seu. Començant el tercer set però, les visitants quasi giren la dinàmica del partit, posant un avantatge de 1 a 5 amb un bon sac. Però quan va ser torn del conjunt vermell de servir, van girar el marcador posant el 6 a 5 i des d’aquí ampliant l’avantatge cada cop més. Torredembarra va marxar moralment del partit i sense capacitat per fer servir la seva potència d’atac. Per afegir salt a la ferida, les manresanes van fer servir el bloc tou de les contrincants a favor seu, fins a tancar el partit 3 a 0 amb un 25 a 18 i sumant tres punts molt importants per a la permanència.

El primer equip masculí es va desplaçar fins a Barvelona per enfrontar-se de nou al CV Sant Martí. Els nois no van jugar un bon partit, que tot i moments encertats on van competir bé, els locals van aconseguir treure ratxes en els dos primers sets que els van avançar massa com perquè els manresans puguessin competir. Intentant respondre, al tercer set les manresanes semblaven començar a trobar-se, però els locals ja duien havien dut el ritme del partit durant massa estona, i tot i acostar-se a guanyar el tercer set, un 25 a 23 va donar el partit als locals, que pràcticament es veuen salvats. Els manresans encara tenen dos partit per recuperar els dos punts que els separen del CV AA Llars Mundet per assolir la permanència.

La base masculina va tenir resultats diferents. Un Júnior molt just va perdre 3 a 0 contra Salou. El Juvenil rebia el CV Barberà tot i guanyar el primer set, van acabar perdent 1 a 3. l’Infantil va superar còmodament l’Igualada per 3 a 0. El Juvenil Masculí B va guanyar 1 a 3 al pavelló de Sant Pol. El diumenge, els equips Infantil, Cadet i Juvenil Masculí del CV La Bombarda, de Saragossa, es van desplaçar per jugar amistosos contra els nostres equips masculins. Els tres partits van caure de costat dels locals per 3 a 2, 3 a 1 i 3 a 1 respectivament.

La base femenina va comptar amb molt bons resultats aquesta jornada de nou. Els equips d’UManresa van jugar contra el CV Figueres, un rival directe que es poden trobar a les fases d’ascens. Les juvenils van guanayar per 3 a 0 de forma molt còmoda, i les cadets van patir més però van acabar guanyant 3 a 2. La branca Taronja ho va tenir més difícil: les cadets van guayar 3 a 2 contra Magic Vòlei Viladecans, mentre que e Juvenil va perdre 2 a 3. El Cadet Femení Negre va perdre 3 a 0  contra el CV Olot. L’infantil Blanc va guanyar 3 a 2 en un partit d’infart pel liderat cap a les Fases d’Ascens contra l’Escola Elisabeth, amb una grada increïble que quasi tira el pavelló a terra quan el partit es va acabar 15 a 13. Les alevines també van treure dues victòries, 0 sets a 3 en cas del Blanc i 1 a 2 en el cas del Blau, guanyant el set decisiu amb un 29 a 31 d’infart.