El Vòlei Manresa deixa escapar dos punts contra el rival directe Sant Martí

Aquest dissabte a la tarda els dos primers equips del Vòlei Manresa jugaven els seus respectius partits de lliga a casa. A les quatre de la tarda, l’equip masculí de Primera Nacional va rebre el CV Sant Martí, un rival directe a la classificació. El partit va començar molt ajustat fins a l’equador d’aquest, on un equip local molt desencertat va deixar que els visitants d’emportessin el primer set. Al segon, poc a poc, els de Manresa es van anar adaptant al joc del rival, ajustant la recepció, les prioritats en atac i la defensa. Reduiint l’error de forma drástica, els manresans van anar eixamplant la distáncia en el marcador fins el 25-14, empatant el partit.

Els dos següents sets van ser molt similars i de nou, el partit es va convertir en un encontre igualadíssim. Al llarg de quasi tot el tercer set, els locals van anar per davant del marcador, però Sant Martí no deixava que els locals s’escapessin. Al final, una millor gestió per part del Manresa dels nervis els va permetre endur-se el tercer set per 26 a 24. El quart set es va desenvolupar de la mateixa forma, fins i tot amb una mica més de marge per part del Manresa. Però amb el 24 a 21 al marcador, amb el partit i els 3 punts a tocar, un Sant Martí que va sortir amb tot va aconseguir remuntar fins al 24 a 26 davant d’un Manresa que no va saber respondre.

Al tie break, Sant Martí va aprofitar l’empenta per avançar-se 5 punts al marcador, i quan els locals van respondre ja era massa tard, perdent 15 a 8 i aconseguint només un punt.

A continuació va ser el torn del conjunt femení rebent a Torredembarra. El primer set va ser molt similar al partit anterior, amb un partit molt competit fins al 15 a 15, on l’acumulació d’error li va donar el set a les visitants. El segon set va ser més ajustat, amb el Manresa fent canvis per anar-se adaptant a la proposta de Torredembarra, arribant al 17 a 18 al marcador. Tot i així, algunes males decisions a l’hora de tancar els punts per part de les locals va permetre a Torredembarra escapar-se i tancar el segon set 21 a 24. A l’últim set, les manresanes van perdre una mica l’empenta dels dos sets anteriors i no van aconseguir enganxar-se a les rivals. Tot I moments de brillantor de les locals, les visitants van crear un avantatge d’hora i només van haver de gestionar-lo fins a guanyar el set 19 a 25.

El Sènior B Femení va jugar també a casa, rebent el CV Balaguer. Les noies de Manresa van ser molt superiors a les rivals, guanyant per 25-15, 25-15 i 25-13. El filial masculí ho va tenir més difícil, visitant el Jaume Balmes, líder del seu grup. Els manresans es van avançar en dues ocasions, guanyant el primer i el tercer set, però van ser incapaços de mantenir el ritme, deixant que els locals els empatessin en dues ocasions. El tie break va ser ajustadíssim, però els locals van gestionar millor la pressió, i fent servir el factor pista, van imposar-se en un impresionant 21 a 19.

La base del club va recollir també resultats molt positius. El Juvenil Masculí A i B va guanyar ambdós partits per 3 a 1 contra el CN Terrassa i el CV Castellet respectivament. L’Infantil Masculí també va guanyar 3 a 1 contra Barberà, mentre que l’Aleví va perdre 0 a 5 contra el mateix club però jugant un partit molt bo.

Els equips d’UManresa van visitar l’ASFE el diumenge, d’on van treure grans resultats. Les cadets van guanyar per 0 a 3, mentre que les juvenils es van imposar per 1 a 3. El Cadet Negre va jugar a Torelló, on va treure un punt d’un partit molt ajustat que es van endur les locals al tie break. Els equips infantils van guanyar amdós, l’equip Blau per 3 a 1 a casa, amb un últim set d’infart que guanyen per 29 a 27, i l’equip Blanc a casa del Vòlei Molins per 0 a 3. Les alevines van guanyar de nou amdós partits, imposant-se per 4 a 1 els dos equips.