El Sènior Femení B tanca la temporada amb una victòria rotunda a casa

El Sènior Femení B va rebre el CV Gelida a l’Ateneu el dissabte a la tarda per jugar el seu últim partit de lliga. Començant amb un primer set regular, que van guanyar les locals en un ajustadíssim 26 a 24, en el segon set les manresanes van posar una marxa més i van començar a jugar de debò. Les visitants no van poder fer front al joc manresà, caient per 25 a 5 al segon set. Un tercer set amb una tònica molt similar va donar la victòria a Manresa, destacant el paper de la capitana Laura Càrdenas, que va canviar de col·locadora a central a mig partit per substituir a Marta Molina, que es va lesionar el turmell.

El Sènior Masculí B va aconseguir treure una victòria d’un partit pèssim contra Cometa a domicili. El primer set, molt bo per part dels bagencs, va acabar amb un 12 a 25 pels visitants, però aquesta superioritat els va fer relaxar-se en excés, deixant-se remuntar el segon set i afrontant el tercer amb un 1 a 1 al marcador. El tercer i el quart van ser semblants al primer, sense massa bon joc però amb Manresa sempre per davant al marcador per la superioritat individual dels jugadors. El més positiu va ser eldebut en la categoria de dos jugadors juvenils, Josep Guardiola i Guillem Terra.

La resta d’equips masculins han jugat l’últim partit de la temporada també. L’Infantil va tancar el curs amb una victòria en el tie-break contra Vilanova, mentre que el Cadet va jugar un grandíssim partit per acabar l’any amb una victòria per 3 a 1 sobre Viladecans. El Juvenil ho va tenir més difícil, enfrontant-se a Sabadell, un equip que ha quedat subcampió d’Espanya i va guanyar a Manresa per 3 a 0. Tot i la derrota, els Juvenils van gaudir de l’últim partit sense cap pressió, després d’haver firmat una temporada històrica per a la base masculina, i on s’han consolidat com el quart millor equip de Catalunya.

Els equips d’UManresa es van desplaçar a Rubí per jugar dos partits dificilíssims. El Cadet li va faltar una mica per acabard e competir, però el Juvenil va firmar un grandíssim partit i va guanyar per 1 a 3 a un equip classificat per sobre Manresa. La branca Femenina Taronja va perdre ambdós partits per 3 a 0 contra Sant Pere i Sant Pau a domicili.