Cinquena victòria consecutiva del primer equip femení!

El primer equip masculí es va desplaçar aquest diumenge a Barberà del Vallès per jugar un partit on es decidiria sortir de les posicions de descens o sentenciar-se a la delegació fora de la categoria nacional. El partit va començar amb domini clar dels manresans, que van aconseguir un aventatge de 2 sets a 0. Els locals, però, en veure's contra les cordes, van posar una marxa més i van aconseguir portar el partit al primer set. En el tie-break, els de groc es van avançar en el marcador, obligant als de Manresa a protagonitzar una remuntada in-extremis que va acabar en un 13-15 d'infart. Així, per primer cop, l'equip es situa fora de la zona de descens, a falta de 3 jornades per concloure la competició.

El primer equip femení va jugar a casa dissabte, rebent al CV Monjos en un partit que prometia ser ajustadíssim. El primer set va ser prova d'aquest fet, arribant al 30-28, que es van endur les locals. El primer set va marcar la resta del partit, clau per la moral de les manresanes que van agafar l'empenta necessària per acabar tancant el partit en 3 sets a zero. Amb aquest partit són cinc les victòries que l'equip acumula de forma consecutiva, i que les situa ben aprop de la permanència matemàtica encara amb mitja lliga per davant.

Els dos Sèniors B van jugar també a casa el dissabte. L'equip femení va rebre al Vilanova, i va aconseguir posar-se per davant en 2 sets a 1 durant el partit. No van poder mantenir la intensitat però, i les del Garraf es van endur el partit en el tie-break. L'equip masculí, però, va tenir un partit més tranquil, dominant els dos primers sets contra Sant Just, i guanyant per 3 a 1.

Gran part de la base femenina es va desplaçar a Roquetes dissabte al matí, amb els equips d'UManresa i l'Infantil Femení Blanc enfrontant-se a es del sud. Les Juvenils van perdre per 3 sets a 0, en un partit on el marcador no va fer justícia al bon paper de les noies, que van lluitar fins a l'últim punt i van estar sempre a tocar de les locals. Les Cadets van tenir un partit també molt ajustat, però tibant de caràcter i ganes, van aconseguir girar un 2 a 0 en contra per guanyar el partit en el tie-break. En el cas de les Infantils, el partit va ser similar però amb un punt més d'encert per part de les manresanes, que van enllestir el partit en 1 set a 3 i emportant-se la victòria.

La base masculina va tenir resultats barrejats. L'Infantil Masculí va aconseguir la victòria en un ajustat tie-break, mentre que el Juvenil va imposar-se per 3 sets a 0 contra Olot i ja s'ha consolidat com un dels 6 millors equips de la categoria a Catalunya. El Cadet va jugar un bon partit a Mataró, però no va ser suficient per acnseguir la victòria, que es van endur els locals per 3 sets a 1. En el cas del Júnior, la bona ratxa es va veure trencada per un partit que van començar amb bon peu contra Els Arcs, però on van anar a menys i van acabar perdent per 1 a 3.

La branca Femenina Taronja va jguar a casa diumenge. Les Cadets van tenir un partit difícil, on van perdre per 0 a 3 contra Girona. Les Juvenils, en canvi, van sumar una victòria més a la de la setmana anterior, aconseguint guanyar en el cinquè set. L'Infantil Femení Blau també es va veure en un partit complicat en el desplaçament contra Begues, on van caure per 3 a 0.

Les petites del club, els dos equips Alevins, van aconseguir dues victòries per 5 a 0.