El primer equip femení tanca la temporada en un tie-break èpic contra Vall d’Hebron

Dissabte a la tarda el primer equip femení va rebre el filial de CV Vall d’Hebron a l’Ateneu les Bases per jugar l’últim partit de la temporada, un encontre on cap dels dos equips es jugava res més que una simbòlica primera plaça en el grup de permanència de Primera Divisió Catalana. Les manresanes es trobaven de nou sota mínims, amb baixes importantíssimes i amb la banqueta composta per jugadores de la base. El jove equip de Vall d’Hebronva començar el partit molt despert i amb un joc molt agressiu, que no i va donar temps a les locals de respondre, deixant el marcador 12-25 al primer set. En l’inici del segon set la dinàmica es va mantenir, fins que les visitants ja s’imposaven per 3 a 15. Amb el Manresa tocant fons, un temps mort de Sergi González, el tècnic local, i una arrencada èpica de la graderia, va fer un gir total de l’encontre. El Manresa va jugar un parcial molt positiu, maquillant el marcador fins el 17-25.

Amb els papers girats, les locals van començarel tercer set com si el partit comencés de nou, competint cada punt com si fos l’últim i mantenint-se per davant del marcador durant tot el set. Demostrant que el voleibol és un esport de sensacions, les manresanes van guanyar aquest tercer set amb un solidíssim 25-20 i, per fi, gaudint a pista. El clímax del partit va ser el quart set, on Vall d’Hebron va demostrar que tenien ganes de tancar el partit amb contundència. Les visitants van tornar a un joc molt agressiu en atac, però les locals, amb alguns ajustaments en defensa, van començar a mantenir la pilota fora del terra i a generar angoixa en les seves rivals. Encara que les barcelonines anessin pràcticament tot el set amb el marcador a favor seu, l’actitud i la intensitat del Manresa les va posar contra les cordes. Amb el 20-24, les visitants van tenir quatre punts seguits per tancar el partit, però les presses i una falta de rotació van empatar el marcador. Una ratxa final de sacs per part de la juvenil Laia Vidal va acabar amb un 27-25 que allargava el partit fins el cinquè set.

Sense gas i tibant més de caràcter que d’estratègia, les manresanes van afrontar l’últim set de la temporada amb totes les ganes del món, encapçalades per la lliure reciclada com a punta Janna González, que tot ie l dèficit d’envergadura respecte les rivals, ho va compensar amb agressivitat i efectivitat defensiva, i va regalar a la grada un punt directe de bloc. Tot i el bon moment de les locals, Vall d’Hebron va demostrar ser un equip molt més descansat, i van aconseguir guanyar el partit a la recta final del tie-break.

Tot i no haver aconseguit la victòria, la remuntada èpica de les locals i l’entrega del públic cap al seu equip va ser un punt i final dolç a una temporada difícil, on l’equip ha jugat una fase final excel·lent tot i el mal moment que va travessar a mitja temporada.

Els dos Sèniors B van complir de nou aquesta jornada, amb l'equip treballant molt fort per guanyar a Jaume Balmes en tres sets a casa, però havent de suar i remuntant el marcador en els dos primers sets. El filial femení es va desplaçar a Vilanova, amb una pantilla també molt condicionada per les baixes i quasi sense canvis. El partit va ser molt ajustat, amb molt bon joc per part d'amdós equips. Les manresanes es van endur el primer set, però les jugadores de Vilanova van mantenir la lluita i tot anar a remolc tot el segon set, van aconseguir remuntar-lo per empatar el partit. En el tercer set, Manresa va mantenir polir el seu joc per avançar-se de nou, i ja van deixar a les locals tocades, que no van poder fer front a les seves rivals que van acabar tancant el partit amb un 11-25.

La base masculina va tenir un bon cap de setmana, amb el Cadet i el Juvenil guanyant per 3 a 1 a Mataró i a Barberà per 3 a 1 en els dos partits, on els joves manresans van ser superiors als seus rivals. Els Infantils, que rebien Igualada, també es van imposar amb un 3 a 1.

Els equips Infantils Femenins van jugar a fora els dos partits, l'equip Blanc contra La Palma i l'equip Blau contra el CV Taradell. Tot i que van perdre els dos partits en el tie-break, el tècnic Marc Torras va quedar-se amb molt bon gust de boca pels molts positius que van mostrar les noies en el seu joc. Els equips Alevins van jugar també dos partits importants i difícils, però que van acabar emportant-se en el cinquè set, l'equip Blanc contra CV Reus per guanyar-se el lideratge, i l'equip Blau contra La Palma a domicili.

Els equips d'UManresa van fer un bon paper en la seva visita a Barberà. Les Cadets van rascar un punt en un partidàs que van perdre al tie-break, mentre que les Juvenils van ser molt superiors i es van imposar per 0 a 3. La branca Femenina Taronja ho va tenir més complicat, perdent els dos partits per 0 a 3 contra Escola Elisabeth, tot i que els marcadors no mostren lo ajustat que va ser el partit realment.