El primer equip femení manté el liderat de grup rascant 3 punts en dos partits

Aquesta setmana el primer equip femení es va veure posat a prova, jugant dimecres un partit endarrerit contra el Prat i dissabte de nou contra Monjos, rivals directes i terceres classificades. El partit de dimecres es va jugar a Manresa a les 21:30h, i es va allargar fins a tocar mitjanit. El partit va ser molt igualat, amb un Manresa més encertat però relaxat, amb res a jugar-se més enllà d’una simbòlica primera posició al grup de permanència. El ritme del partit el van dur les vikingues, que es van avançar al marcador en dues ocasions, però l’equip localv a ser pacient i no va tenir pressa a l’hora de finalitzar, portant el partit al tie-break de nou. Al cinquè set, les manresanes van fer gal·la del seu bon vòlei per guanyar-lo contundentment.

El dissabte per això, l’encontre es va jugar a domicili a la pista del CV Monjos. Amb més motivació per jugar contra unes rivals directes, però amb molts quilòmetres a les cames després de que els do súltims partits s’allarguessin fins al cinquè set. Aquest cop les manresanes es van notar menys còmodes. Les locals van tenir el control general del partit, i encara que Manresa tingués millor joc, aquest apareixia a ratxes i costavamantenir la constància i el rendiment. Remuntant dos cops el marcador, els equips es van veure de nou jugant un tie-brek, i allargar un partit així va ser mortal per a les manresanes. Les de vermell van arribar al límit de la fatiga en aquest set, que es va acabar emportant còmodament Monjos.

Tot i aquesta última derrota, el Vòlei Manresa segueix en primera posició del grup de permanència de Primera Divisió Catalana, i no permetent a Monjos sumar els 3 punts, deixa la rivalitat pel primer lloc de grupa dos equips, Manresa i Vall d’Hebron. Ara aquests dos equips s’enfrontaran en l’última jornada per tancar aquesta lliga d’una forma especial i emocionant, una lliga on s’han fet els deures per part del conjunt Manresà.

El Sènior Masculí B es va desplaçar a Igualada per enfrontar-se al seu filial el dissabte a la tarda. Els manresans no van tenir cap dificultat en un partit on el rival va estar molt poc encertat i li va entregar mig partit als visitants. Els de vermell van guanyar en un 0 a 3 fàcil i amb aquests 3 punts ja s'han assegurat la permanència a Segona Divisió Catalana.

El Júnior Masculí va visitar els Arcs diumenge per jugar l'últim partit de la temporada, en un encontre entre tercers i segons classificats de grup. Tot i estar per davant en pràcticament tot el primer i segon set, el conjunt manresà no va saber tancar cap dels dos jocs i els Arcs van remuntar ambdós per posar el 2 a 0 al marcador. Els nois de vermell, amb la moral ja tocada, no van tenir prou forces per mantenir l'altíssim nivell que havien demostrat tot el partit, i els Arcs van tancar el partit a casa seva.

A l'Ateneu dissabte van jugar els equips d'UManresa, que rebien a l'AEE Dolors Mallafré. Les Cadets, van aconseguir rascar un punt en el seu partit, arribant al tie-break. Tot i la derrota, el partit va ser molt ajustat i les manresanes van fer un grandíssim partit contra un equip molt bo. Les Juvenils, van jugar encara millor i es van imposar per 3 a 1. Diumenge vam tenir més partits a l'Ateneu, on competien els dos equips Infantil Femení. Ambdós van perdre contra equips molt bons, però també treient molts positius d'una temporada que s'està acabant i on l'equip Blanc s'ha quedat a les portes de les Fases d'Ascens a Primera Divisió, i on el Blau sí que competirà per ascendir de Preferent.

A domicili van jugar dos partits les Alevines de l'equip Blanc, que van terceres del seu grup després de guanyar a Sant Boi per 0 a 5 i a Terrassa per 2 a 3. Ara s'enfronten en un partit d'infart contra les primeres classificades del CV Reus, que només es troben a un punt, i lluitaran pel lideratge del Grup Or.

Els equips de la branca Femenina Taronja van tenir dos partits difícils contra l'AE Institut Montserrat el diumenge, on les cadets van caure per 3 a 0 i on les juvenils van lluitar més, i van aconseguir competi el suficient com per guanyar un set. Tot i així les barcelonines van demostrar una lleugera superioritat que els hi va donar el partit per 3 a 1.