El primer equip femení ja té la salvació matemàtica a tocar!

El primer equip femení va jugar aquest dissabte a domicili contra Rubí, per quarta vegada aquesta temporada. Les manresanes, que anaven amb set jugadores justes, sense canvis i amb una lliure jugant de receptora, van fer un altre gran partit com porten fent tota la segona fase. Després d'un primer set ajustadíssim que es va endur Rubí 25 a 23, les visitants van girar el partit amb un 25 a 27 d'infart. A partir d'aquí, les locals es van anar desinflant poc a poc mentre les de vermell creixien. Els dos següents sets van ser de domini manresà en tot moment, amb el nostre equip firmant una altra gran actuació que les feia sumar tres punts més i les col·loca primeres de grup, amb la salvació matemàtica ja a tocar!

Els dos Sèniors B van jugar a casa amb resultats positius per ambdós equips. L'equip femení va jugar a casa dissabte, on va rebre a l'Igualada. Les noies van jugar un partit solidíssim i van anar per davant al marcador en tot moment. Un partit molt semblant va ser el de l'equip masculí, que rebia al CV Cometa diumenge. Una còmoda victòria per 3 a 0 va permetre al júnior Elías Sánchez debutar en la categoria i poder gaudir de minuts, on va fer un molt bon paper.

Els equips d'UManresa van rebre al CV Rubí dissabte al matí. Les Cadets van tenir un partit difícil on, tot i competir molt bé, van perdre per 1 a 3. Les Juvenils en canvi, van guanyar en un ajustadíssim 3 a 2, que consolida la ratxa de punts sumats les últimes jornades. La branca femenina taronja tampoc ho va tenir fàcil contra Sant Pere i Sant Pau. Les Cadets van tenir un mal partit davant de les tarragonines on van perdre per 0 a 3. Les Juvenils van jugar un partit amb tres quarts del mateix, i també van caure per 0 a 3.

Els equips infantils van tenir-ho complicat aquest cap de setmana. Els nens van perdre per 0 a 3 a casa contra l'AVAP Girona, mentre que els dos equips femenins també van caure per 3 a 0 a domicili, l'equip Blanc contra Olot i l'equip Blau contra Monjos.