El primer equip femení aconsegueix la salvació matemàtica a falta de quatre partits

El primer equip femení del Vòlei Manresa va aconseguir la vuitena victòria en deu partits després de guanyar per 0 a 3 a l’ASFE al Pavelló Municipal d’Avinyó el passat divendres. Tot i haver jugat un partit menys que la resta dels equips del grup de Permanència, l’equip manresà es troba en primera posició amb dos punts d’avantatge sobre el filial de Vall d’Hebron. Amb encara quatre partits per jugar, les manresanes ja s’han assegurat matemàticamentla permanència a Primera Divisió Catalana un any més.

El Sènior Masculí B segueix imbatut, sumant una victòria més aquest cap de setmana per 3 a 1 contra Acadèmia, en un partit molt sòlid dels locals, menys pel tercer set, on els visitants no van afluixar i es van endur el set en un moment de desencert dels manresans.

Aquest dissabte vam veure nou partits de voleibol a l’Ateneu. Les que més feina van tenir van ser les noies de l’Infantil Blanc, que jugaven dos partits consecutius. El primer el van guanyar al tie break contra Viladecans, per després tornar a arribar al cinquè set contra Barberà. Aquest últim partit, importantíssim per a classificar-se per unes històriques fases d’ascens a Primera Divisió, va acabar caient del costat de les visitants, però els punts que van quedar-se a Manresa seran claus de cara a aquesta possible classificació. L’Infantil Blau va jugar a continuació, guanyant amb un sòlid 3 a 1 contra CV Torelló.

La resta de la base femenina ho va tenir més complicat, amb els equips d’UManresa perdent ambdós partits en la seva visita a Alella per 3 a 1 les Cadets i 3 a 0 les Juvenils. La branca Femení Taronja va rebre el CV Vall d’Hebron, que van guanyar per 0 a 3 a les Cadets, però que en un llarguíssim partit de quasi 2 hores i 45 minuts  van acabar perdent contra les manresanes per 3 a 2.

La base masculina també va tenir un cap de setmana difícil on només un equip va poder rascar un punt. El Júnior i elJuvenil van perdre ambdós per 1 a 3 contra els seus respectius líders de grup, el FS Castellar i el CN Sabadell. Mentre que l’Infantil també va perdre per 1 a 3c ontra Sant Celoni, el Cadet Masculí va guanyar a Igualada al tie break.

Els dos equips Alevins Femenins van tenir un cap de setmana molt positiu. L’Aleví Blanc va guanyar tots cinc sets contra terrassa, situant-se entre els quatre millors equips de Catalunya i, de moment, romanen classificades per la Fase Final del campionat. L’equip Blau, que va jugar el seu últim partit i només compta amb jugadores nascudes el 2012, va guanyar per 4 a 1 i han acabat primeres del grup Bronze.