El Juvenil Masculí es queda a les portes del Campionat d'Espanya

El Juvenil Masculí va quedar-se a dos sets de classificar-se pel Campionat d'Espanya Juvenil, fet que no ha passat mai al nostre club. L'equip entrenat per Albert Orive i Aniol Castillo va disputar aquest dissabte a Les Naus de Sabadell les fases classificatòries per aquest torneig on competeixen els millors equips juvenils del país. Dissabte, els manresans van fer els deures i van eliminar per 3 sets a 0 a un Sant Pere i Sant Pau molt sòlid que va donar moltíssima guerra. Tot i així, els nois del Bages van firmar un partit excel·lent que els consolidava entre els 4 millors equips de Catalunya.

A la tarda però, a les semifinals, va tocar enfrontar-se al CN Sabadell, uns dels dos favorits junt amb el FC Barcelona. Els locals van enllestir l'encontre en tres sets, en un partit on els manresans van competir a estones però els nedadors es van mostrar a un nivell superior. Tot i així, els nostres nois encara disposaven d'una bala més a la recàmera, amb opcions de classificar-se pel Campionat d'Espanya si aconseguien vèncer el CV Sant Martí en el partit pel 3r i 4rt lloc.

L'encontre de diumenge va començar igualadíssim i amb moltíssima intensitat, més tenint en compte el premi que esperava als guanyadors. El primer set se'l va endur Sant Martí, però els manresans van trobar una marxa més per emportar-se el segon set i posar l'1 a 1 al marcador. A partir d'aquí, Manresa es va començar a quedar sense gas, i l'equip de Barcelona va donar un cop de puny a la taula i es va endur els dos sets següents, deixant als nostres nois a les portes de la classificació per al torneig nacional.

Aquest equip ha firmat una temporada fins ara excel·lent, millorant cada setmana i demostrant que el seu sostre encara queda molt lluny. Estem molt orgullosos!