Dues victòries més dels filials amb jornada doble per a l'equip femení

Aquest cap de setmana, amb només set partits per als equips del club i amb molts descansos, els Sèniors B del Vòlei Manresa han tornat a sumar punts en partits molt importants dins del seus respectius grups. L'equip femení afrontava dissabte una jornada doble duríssima, enfrontant-se a les segones i primeres classificades a l'Ateneu en una jornada maratoniana. El primer encontre, contra l'SD Espanyola, va començar dominat per les locals, que van ignorar la classificació i, posant en pràctica noves tàctiques i amb molt bona recepció, van endur-se el primer set per sorpresa. Les visitants van augmentar la intensitat el segon set, i van igualar el marcador. Al tercer set, la punta Irene Losada va caure lesionada, sumant una més al cúmul de baixes que pateix l'equip manresà. Tot i jugar amb varies jugadores de categoria Juvenil, l'equip local va plantar cara a l'Espanyol amb molt bon vòlei i molt bona dinàmica, i el partit es va convertir en un estira i arronsa que es va allargar fins el tie-break. Al cinquè set, les visitants ens van avançar, però mantenint la tònica del partit, les manresanes van igualar el marcador a 13. Al final, les visitants van aconseguir posar el puntet extra per endur-se el partit, però el punt que van aconseguir rascar les manresanes va ser el premi a un partit molt ben jugat i amb molts positius.

A la tarda, les manresanes tornaven a jugar, aquest cop contra les primeres classificades, l'AEE Dolors Mallafré. Tot i el gust agredolç de la derrota del matí, les locals van sortir amb un punt extra de confiança i motivació per plantar cara a les primeres classificades. Amb reforços per part de l'equip Juvenil, les manresanes van treure el seu millor joc, amb una grandíssima intensitat defensiva per part de les joves Purtí i Casellas, i la precisió en recepció per part de Lena Farré. Les visitants no van poder plantar cara, excepte a estones del tercer set, a les bagenques. Els ajustos en bloc que van fer Molina i Muñoz van acabar de sentenciar l'equip del Garraf, que van donar la victòria a les menys favorites.

El Sènior Masculí B es va desplaçar a Sant Just Desvern aquest dissabte per jugar contra un rival difícil. Els manresans van jugar un dels millors partits de la temporada, però el Sant Just va mostrar molta millora respecte l'anada i van saber mantenir la pressió tot l'encontre. Tot i així, l'eficàcia d'Albert Orive per la punta, que ve de firmar un molt bon final de temporada al primer equip, així com l'efectivitat al bloqueig i la pressió en sac dels centrals júnior i juvenil Soldevila i Sos, van decantar el partit del costat dels manresans, superiors en pràcticament tots els aspecte. Amb aquesta victòria per 1 a 3, el Sènior Masculí B ja té gairebé la permanència a tocar i es troba líder del seu grup.

Els equips d'UManresa també van donar la sorpresa contra el CV Alella, un club que es troba a les posicions d'ascens a Segona Divisió. L'equip Cadet va donar la primera sorpresa, jugant un partit de 10 i escombrant les rivals 3 a 0. Les Juvenils ho van tenir una mica més difícil, amb poca efectivitat de les rotacions en algunes posicions, però van aconseguir treure dos punts i la victòria al tie-break.

La branca Femení Taronja també va tenir resultats mesclats. Les Cadets no van poder fer gaire contra Girona i van caure per 3 a 0, però les Juvenils, en bona dinàmica i amb molta millora aquestes últimes jornades, van guanyar per 1 a 3.