Doble victòria dels equips d'UManresa, que ja estan classificades pels grups d'ascens

Els equips UManresa Juvenil i Cadet Femení, segones a la lliga, s'han desplaçat a Igualada per enfrontar-se a les terceres classificades. Els dos equips es van endur una victòria que les situa segones en solitari i les classifica matemàticament pel grup d'ascens a Segona Divisió Catalana. Les Cadets, que van fer uns dos primers sets molt bons, van haver de jugar el seu millor vòlei per acabar guanyant per 3 a 1 a un Igualada que va respondre. Les Juvenils van ser molt més resolutives, guanyant per 3 a 0 amb parcials molt contundents i enllestint la feina sense fisures.

El primer equip masculí va viatjar a Manacor per retrobar-se amb la victòria i acostar-se més a la permanència a Primera Divisió Nacional. Tot i un joc molt superior al de les últimes jornades, els esforços no van ser suficients per guanyar als manacorins, que es van imposar per 3 sets a 1. Ara l'equip tindrà tres partits a casa contra rivals directes que seran claus per determinar la seva permanència a la categoria.

El Sènior Masculí B segueix en ratxa i apunta cap al grup d'ascens després de rebre el B de Sabadell a casa, el rival just per sobre a la classificació. Els manresans van començar molt encertats, emportant-se els dos primers sets, però un Sabadell molt lluitador va endur-se el tercer i va començar amb molt bon peu el quart. El finaldel partit va ser d'infart, amb l'equip local remuntant un 10-18 en contra per emportar-se el set i el partit amb un 27-25.

El Sènior B Femení va patir més, viatjant a Andorra per enfrontar-se a les primeres classificades, i tot i posar-hi molt caràcter, van caure per 3 a 0.