Doble victòria dels Sèniors B en una molt bona jornada pel club

Els dos Sèniors B van complir amb boníssima nota en una molt bona jornada pel club, on els primers equips no competien. L'equip masculí es va desplaçar a l'Ametlla del Vallès amb un únic canvi i amb un lliure recuperant-se de molèsties al turmell després d'una lesió entrenant. Tot i la diferència numèrica, els manresans van jugar un partit sòlid, imposant-se inicialment per 0 sets a 2 davant l'Ametlla. Un moment de relaxació al tercer set va permetre als locals posar l'1 a 2 al marcador, però un quart set de reajustament va tornar al Manresa a la seva dinàmica positiva i va tancar el partit còmodament. Remarcar l'actuació de Miquel Sánchez a la posició d'oposat, no només en aquest partit sinó al llarg de tota la segona part de la temporada, on s'ha convertit en un puntal ofensiu per al jove filial del club. L'equip segueix invicte en el seu grup de permanència i busca seguir la ratxa per crear una base sòlida pel retorn a primera la propera temporada.

L'equip femení també va jugar a domicili, desplaçant-se a Balaguer per disputar el seu partit. Les noies, que també comptaven amb només un canvi, i dues juvenils en la formació, van jugar un partit encara més sòlid que els seus companys de categoria masculina, sense baixar la pressió en cap moment i emportant-se el partit en tres sets còmodes. Amb només dues jornades per davant, el Sènior B Femení busca acabar la temporada de forma rodona.

La base femenina va tenir resultats variats. Per a la branca femenina UManresa, el desplaçament a Caldes de Malavella va resultar profitós. Després de començar amb molt retard per la manca d'àrbitre en l'horari establert, i cedir els dos primers sets a l'equip de Joves Caldes, les Juvenils van remuntar de forma èpica per endur-se els dos punts cap a casa al tie-break. Les Cadets, tot i el retard, van consolidar el desplaçament guanyant per 1 a 3 en un partit divertidíssim i igualat en moltes estones contra l'equip de La Selva. La branca taronja femenina ho va tenir més difícil en el seu desplaçament a l'Hospitalet, on tenien moltes baixes i jugadores fora de posició, i van perdre ambdós partits per 3 a 0.

Els equips Infantils Femenins també van tenir resultat diferents. L'equip Blanc va firmar un partit solidíssim contra Cecell, unes rivals dures i directes. Les noies de Manresa van mostrar molta maduresa en un encontre complicat que es van acabar emportant per 1 a 3 a Lleida. L'equip Blau tenia un partit difícil contra les primeres classificades de l'Escola Pia Calella, però tot i la derrota per 3 a 0, el paper de les noies va ser molt bo i el partit va ser més ajustat del que mostra el marcador. Els dos equips alevins femenins van firmar unes actuacions estupendes, amb l'equip Blanc guanyant l'únic partit a casa aquest cap de setmana, sent molt superiors a l'Ametlla i guanyant per 4 a 1. L'equip Blau va repetir marcador a Sant Quirze, jugant el seu millor partit de la temporada i imposant-se per 1 a 4.

Pel que fa als equips masculins, el Juvenil, després de dues setmanes molt intenses on van lluitar per classificar-se pels Campionats d'Espanya, i també amb molts membres participant al Campionat de Seleccions Territorials, van arribar a Barberà sota mínims i amb moltes baixes. Tot i lluitar-ho al màxim com sempre, els nois van perdre per 3 a 1 contra un molt bon equip dels del Vallès. L'Infantil Masculí, en canvi, va guanyar còmodament a Sant Quirze per 3 sets a 0. El Júnior va tancar el cap de setmana per a la branca masculina amb una altra victòria sòlida a Cardedeu per 0 sets a 3.